Precíz burkoló munkák, igényes fürdőszoba felújítás - belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás Budapest és környékén!


Fő oldal Fürdőszoba Burkolás Belsőépítészet Vízszerelés Árak Kapcsolat

szerző: Burkoló Boy (B.J.F.)

Épített vagy vásárolt fürdőszoba mosdó bútor legyen?

Mi a különbség épített és vásárolt fürdőszoba bútor között?

Mintha azt kérdeznénk mi a különbség egy alkalmi meg egy hétköznapi ruha között!Sok családnak tetszene, ha a fürdőszoba szegletét egy épített bútor díszítené, ám úgy gondolják, hogy nem fér el, vagy az csak a gazdagok kiváltsága.
A mosó épített kivitelben olyan üde színfoltja a fürdőszobának, amit vétek lenne kihagyni. Az épített mosdópult olyan alkalmi ruha, amit másokon szembejönni, nem láthat soha sem. Egyedi megjelenése a fürdőszoba adottságaihoz igazítható. Minden kényelmi eszközzel felruházható, amit a vásárolt mosdó bútor is nyújthat.
Építés költsége, pedig nem haladja meg, míg tartósságát tekintve jóval felülmúlja a boltban vásárolt mosdó bútorét.Csináltasson egyedileg épített, tartós mosdót!Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a beépíthető mosdók. Köszönheti ezt a beépítés végtelen lehetőségeinek és a rakodási felület nagyságának is. Kialakításának formavilága igazi jelenséggé teszi a fürdőszoba mosdó bútort.

A különféle anyagból épített pult tetejének kivágott nyílására, felülről kell ráhelyezni, rögzíteni a mosdót.
A mosdópult tetejének anyaga készülhet bútorlapból, fából, üvegből, gránitból és egyre népszerűbb csempe burkolattal is.

A mosdó pult kialakításának variációinak, csak a képzelet szab határokat.

Mivel a mosdó pult tartós, igénybevételnek is kitehető elemekből épül, ezért elmondható hogy:
Sokkal hosszabb ideig élvezhetjük használatát, mint egy bútorlapból készült társáét.
Ráadásul még többe sem kerül, sőt kinézetre és használhatóságra is felül múlja bolti társát.
Ezen kívül esztétikailag fürdőszoba bútorként jelentős látványt is nyújt!
Építésével teljesen egyedi elképzelések is megvalósíthatók és bármilyen kiegészítő bútoralkatrésszel kombinálva, kényelmi funkciókat is beépíthetünk.


Fürdőszoba épített mosdó anyaga

Épített mosdó anyagaként több lehetőség közül válogathatunk, azonban a végső kinézetet a felhasznált alapanyagok befolyásolják!Egyik lehetőség a jól alakítható ytong falazó elem, melyekből kicsit több időráfordítással, de szinte bármilyen alakzatot meg lehet építeni. Stabilitásukat tekintve kedvezőek, így valószínűleg emiatt is terjedt el leginkább ennek a felhasználása.

Amennyiben nagy távolságot kell áthidalni két tartóláb között, használhatunk áthidaló elemet, mely a stabilitást megfelelően biztosítja.
Erre fektethető az xps lemez, mely vastagsága elegendő 5cm

Két mosdótálas mosdó pult
Mosdó pult építéséhez áthidaló lett használvaMosdó építés munka fázisa, mosdó pult tetejének megépítése

Egyetlen hátránya, hogy szemből nézve jelentősen megvastagszik az a felület, ami elől a homlokfalon látható.

Amennyiben a bútor arányainak rovására megy az áthidaló használata, akkor alkalmazhatunk az áthidalás megerősítésére, megfelelő átmérőjű beton vasat is:

Mosdó pult építésénél beépíthetünk megfelelően méretezett vasbetontmosdó pult építés második folyamatamosdópult építés falazásmosdópult építés befejezése
mosdó építésmosdó építésmosdó építés


Az építő lemezek megjelenésével a megjelenési formákat tekintve újabb lehetőségek kínálkoznak. Ezekkel a könnyű szerkezeti elemekkel készíthetünk komplett fürdőszoba bútort is. Senkit se tévesszen meg a könnyű szerkezet miatti stabilitás.

Íves mosdópult építés  hajlított lábak mosdó építés 
épített mosdó hajlított kivitelbenAmikor is elkészül, ezek a könnyű szerkezetek elnyerik végső szilárdágukat.
Ami épp megfelelő a fürdőszoba mosdó követelményeinek is.
Gyors kivitelezést biztosító építőlemezek, megkönnyítik az építés folyamatát.


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás!


Fürdőszoba épített mosdó alakzat

Milyen fürdőszoba mosdó alakzatot lehet megépíteni?

Nyugodt szívvel kijelenthetem, bátran lehet álmodozni az egyedi megjelenésű fürdőszoba épített mosdókon!

Érdemes is, mivel az épített mosdó jellegzetes bútor a fürdőszobában, így jelentősen befolyásolja a róla kialakított képet. Fürdőszoba felújítás alkalmával a helykihasználás miatt érdemes a rendelkezésre álló teret kitölteni. A mosdó pult önálló bútorként való építése mellett, Fürdőszobába különféle helyekre építhetünk polcokat!
Hova és hogyan? Nézze meg!
polcok
kal, szekrényekkel kombinálva egységes bútorzatot eredményez a fürdőszobában.
Lehet sarokba, két fal közé építeni.
Építhetünk íves, félkör alakú mosdópultot is.

modsdó pult mosdó pult építés 
épített mosdó lábakon mosdó épített mozaik burkolattal


Lényeg a jó helykihasználás, a mosdótálhoz való könnyű hozzáférés. Szerkezetileg merész ötleteket is megépíthetünk.
Tehát bátran szárnyaljon a fantázia,
hogy a fürdőszoba felújításkor igazi ékszerdobozzá váljon!


Precíz fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás!


Fürdőszoba épített mosdó magassága

Milyen magasságú legyen a fürdőszoba mosdó pultépítés?Vannak szabvány magasságok, amik iránymutatók a mosdópult építési magasságra. Mégis érdemes olyan magasságot választani, ami a saját magasságunkhoz igazodik.
A kényelemet mindig szem előtt tartva az átlag mosdópult magasság 85-90cm magasságban van. Ehhez a magassághoz érdemes a mosdó lefolyó rendszerét és a víz csatlakozási kiállásait a sarokszelepek magasságát hozzáigazítani. Különben toldásokat kell alkalmazni, a lefolyó vagy nem fog elférni vagy több fog látszani a kelleténél.


Szinvonalas fürdőszoba felújítás,belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás!


Két állásos épített mosdók:

 két mosdótálas épített mosdó hosszú mosdópult épített 
épített mosdó gránit pulttal helytakarékos épített mosdó 


Ismerős lehet sok családnak az olyan fürdőszoba jelenet, amikor tisztálkodásra várva, sorban állnak a családtagok az ajtó előtt.
A több mosdós fürdőszoba pultok igazán jól funkcionálnak a rohanó világunkban, főleg ha népes a család, és egyszerre szeretne túl lenni ébredéskor a mosakodáson!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás!


Épített mosdó különlegesség

Gyönyörő épített mosdótál  mosdótál építés
épített mosdó készítés teljes mosdó tál építés mosdótál építése

Kis alapterületű fürdőszoba felújítás alkalmával készült ez az épített mosdó. Az adott területet maximálisan kihasználva, építő lemez segítségével a mosdó testének íves formát adtunk, majd vízszigetelve és mozaik burkolattal ellátva kapta meg a végső formát. Új tulajdonosa látványában gyönyörködhet nap-mint nap, amint belép a fürdőszoba helységbe!Precíz fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás!


Helytakarékos mosdó építési mód:

helytakarékos módon épített mosdó


A mosdó épített mérete csökkenthető, így a mosdó tál normál mérettel sem foglal nagy helyet, biztosítva a kényelmes kézmosási lehetőséget.
Igényes fürdőszoba felújítás, teljes körű átalakítás!


Burkoló lappal kialakított épített mosdó

épített mosdó tál


Az épített zuhanyzóhoz hasonlóan a mosdó tál is készíthető burkoló lapokkal!
Precíz burkoló munkák, igényes fürdőszoba felújítás - belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás Budapest és környékén!


Budapest, I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerület. Buda, Pest, Budapesten Megyék: Pest megye, és környéke Városok: Agárd, Alsónémedi, Biatorbágy, Bicske, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Csömör, Délegyháza, Diósd, Dunaharaszti, Dunavarsány, Dömsöd, Ecser, Ercsi, Etyek, Felsőpakony, Gárdony, Gyál, Gyömrő, Gyúró, Halásztelek, Herceghalom, Kápolnásnyék, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Martonvásár, Nagytarcsa, Nagykovácsi, Páty, Pázmánd, Perbál, Pettend, Pécel, Pilisvörösvár, Pilisszentlászló, Pusztazámor, Ráckeresztúr, Ráckeve, Remeteszőlős, Solymár, Sóskút, Sukoró, Százhalombatta, Taksony, Tárnok, Telki, Tordas, Tök, Tököl, Törökbálint, Velence, Zsámbék

Ezt a burkoló weboldalt azért hoztam létre, hogy burkoló ötletekkel és burkolás tippekkel segítsem a lakás - fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás előtt állókat! A burkoló oldalakon található írások saját szellemi tulajdonomat képezik. A burkoló oldalak teljes tartama szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való után közlése, felhasználása kizárólagos engedélyhez kötöttek!

2000-2021 Burkoló Boy | WebDesign: Burkoló Boy | SEO: Burkoló Boy
Copyright 2021 Burkoló Boy

Fürdőszoba felújítás, Fürdőszoba vízszerelés, Fürdőszoba belsőépítészet, Fürdőszoba átalakítás, Fürdőszoba burkolás