kapcsolat
fejléc
Fürdőszoba felújítás, látványos kialakítás precíz kivitelezéssel A-Z ig egy kézben!

Igényes fürdőszoba felújítás munkák Budapest és környékén!

Fürdőszoba felújítás

Fürdőszoba felújítás

fürdőszobák, fürdőszoba felújítások

Fürdőszoba felújítás: Vízszerelés

fürdőszoba vízszerelés

Azért nevezik a fürdőszobát vizes helységnek, mert a legtöbb víz, fűtés, csatorna csőhálózat a fürdőszoba falaiban találhatók. A fürdőszobája felújítási munkálataihoz átfogó szakértelemre van szükség, ahhoz hogy elkerülhetők legyenenek a nem kivánatos kompromisszumok. Széleskörű, nem csak egy szakmát felölelő imeretekre van szükség a tökéletes munkavégzéshez. A szakmák egymásra épülnek, ha valamelyik szakma vét, akkor az negatív kihatással van a következő szakmákra is. Weboldalaimon megismerkedhet a fürdőszobai felújítások, átalakítások szakszerű kivitelezésének módjával.
Invitálom Önt vízszerelés oldalamra, ahol az információk rámutatnak, mennyire fontos mindennel tisztában lenni!


Nagyító alatt a fürdőszoba belsőépítészet, burkolás munka:

Nagyító alatt a munkák

Nap mint nap fordulnak hozzám segítségért az emberek.
Nagyon sok panasz idejében orvosolható volna, ha ismeretében lennének a fürdőszobák felújításának, fürdőszoba átalakításának, vagy új építésének buktatóival.
Sokan már csak elégedetlenségük terhével keresik a megoldásokat.

Ön legyen tudatosabb!

Informálódjon időben, hogy elkerülhesse a bosszúságokat!

Az a tény hogy Ön olvassa e sorokat, kíváncsiságáról ad tanúságot, amely kíváncsiság nélkül, ismeretek nélkül nekivágva az otthon munkálatainak, elkerülhetetlenné teszik a kudarcokat is.

Igyekeztem legjobb tudásomat összegezve, munkáink bemutatása során olyan információkat leírni, melyek segítségével Ön tájékozódhat.

Fürdőszoba készítéshez, fürdőszobai felújítások alkalmával nélkülözhetetlen információkat gyűjtöttem egy helyre!

Válasszon témát!

Zuhanyzó építés

Fürdőszoba felújítás: Épített zuhanyzó

fürdőszoba felújítás, épített zuhanyzó

Egyre népszerűbb ügyfeleink körében a zuhanyzó építés. Mielőtt a fürdőszobája felújításakor a szalonban megvenne egy kész zuhanyzót, érdemes elgondolkodni az épített változaton is! Számtalan előnye mellett kiemelném a tartósságot, mellyel hosszútávon biztosítható a zuhanyzás öröme. Kreatív kialakíthatóságának köszönhetően pedig a fürdőszoba optimális helykihasználását és remek designt érhetünk el egyszerre.
Fürdőszobai felújítások burkoló oldalaimon a zuhanyzó építéséhez összeszedtem mindent, amire szüksége lehet!
Látogasson el épített zuhanyzók oldalra, ahol az információk rámutatnak, mennyire fontos mindennel tisztában lenni!

Velünk elégedett lesz fürdőszobája felújítása után!

Kád beépítés

Fürdőszoba felújítás: Beépített kád

fürdőszoba felújítás, beépített kád

Kád megjelenése a méreténél fogva is meghatározó, ezért érdemes alaposan végig gondolni fürdőszobájának felújításakor, hogyan lehetne a fürdőszobai enteriőrt jobban befolyásolni a kádon keresztül. Az épített homlokfal olyan lehetőségeket kínál, amely nem csak egyedi megjelenéssel, alakzattal ruházza fel a kádat, de jóval tartósabb is, mint egy vásárolt előfal. Ráadásul a fürdőszobai kád stabilitásában is jelentős szerepet játszik, még akkor is, ha hidromasszázs kádról beszélünk, ahol ez a homlok fal kihúzható kivitellel kell készüljön.
Ismerje meg a beépítés helyes módszereit!
Informálódjon Beépített kádak oldalamon!

Precízen megalkotjuk fürdőszobája felújítási álmait!

Kád építés

Fürdőszoba felújítás: Épített kád

fürdőszoba felújítás, beépített kád

Fürdőszobák felújítása alkalmat ad rá, hogy egyedi elképzeléseket is megvalósítsunk! Ezt a káddal is megtehetjük. Az épített kád olyan, mint egy mini úszó medence. Burkolattal van ellátva kivül - belül. Az elkészíthető alakzatokhoz csak a fantázia szárnyalása szabhat határokat, így ha Ön merész, bevállalós, akkor lehet Önnek is egy olyan épített kádja, amit mindenki megcsodál! Épített kádak

Fürdőszobájának felújítása mesteri kivitelezéssel!

Mosdó építés

Fürdőszoba felújítás: Épített mosdó

fürdőszoba felújítás, épített mosdó mediterrán stílus

A legkisebb fürdőszobában is van mosdó. Sokan nem is sejtik, az épített kivitelű mosdópult változatos építhetősége miatt nem foglal nagyobb helyet, mint a lapszerelt mosdó bútor. Ráadásul tartósabb, látványosabb és sorolhatnám. Készíthető bármilyen burkolattal, így a burkoló lapok nyújtotta design, jelentős hangulat elemévé teszi ezt a fürdőszoba bútort. Kombinálni is lehet az épített és lapszerelt mosdó bútort, ezért bármilyen igényt ki tudunk szolgálni vele. Weboldalaimon épített mosdó képek, leírások segítségével kalauzolom végig az alapanyagoktól, az építhető alakzatokon át, a kész mosdóig!

Fürdőszobájának felújítása igazán profi eszközökkel!

Polc építés

Fürdőszoba felújítás: Épített polcok

fürdőszoba felújítás, épített polc

A fürdőszobák nem nélkülözhetik a polcokat. Az utólag felszerelt fürdőszobai polcok kora már lejárt! Nem kell ahhoz tehetősebb embernek lenni, hogy megengedhessünk egy épített polcot a fürdőszobában. A napi használati piperék tárolásán kívül, egyre népszerűbb felhasználási módja lett a rejtett világítás fényében fürdőző dísztárgyak elhelyezése is. Egyszerű kialakíthatósága, és a fürdőszoba belsőépítészet kialakításban nyújtott szerepe is népszerűvé teszi. Épített polc rendszer kiváltja a bútorlapból szerelt fürdőszoba bútorokat Az épített polc hasznos, ízléses is egyszerre.
Álmodja meg velünk fürdőszoba polcait! Meginvitálom épített polcok oldalra!

Fürdőszobája felújítása egyedi megoldásokkal!

Falfülke építés

Fürdőszoba felújítás: Épített falfülke

fürdőszoba felújítás, épített polc

Falfülke annyiban különbözik a fürdőszoba polctól, hogy a fürdőszoba fal síkján belül lett kialakítva. Ezért a helytakarékossága, a használhatósága rendkívül népszerűvé tette. Sokan nem tudják, hogy még egy válaszfalban is érdemes kialakítani falfülkét. Így bármilyen zuhanyzó falában is készíthető falfülke. A falfülke térben nem foglal helyet és változatos kialakítással igazodhatunk a fürdőszoba többi stílusához, ráadásul rejtett világítással igazi látványosságot is teremthetünk a fürdőszobában!

Rendkívüli ötletek megvalósítása fürdőszobája felújítása során!

Beépített tükör

Fürdőszoba felújítás: Beépített tükör

fürdőszoba felújítás, süllyesztett tükör

A tükör szoros egységet képez a fürdőszoba bútor többi részével. A fürdőszoba burkolat tálcán kínálja a lehetőséget a tükör kialakításához. A tükör helyén lévő burkoló lapokat megspórolva, a süllyesztett kivitelben elhelyezett tükör köré díszítőelemeket is tehetünk. Ezzel a keretezéssel látványosan megemeljük az egész fürdőszoba hangulatát. Szándékosan terméskővel keretezett tükör képét helyeztem el itt, mert sokan azt gondolják, a kő rideggé teszi a fürdőszoba hangulatát. Tévednek! Csodájára járnak ennek a mediterrán hangulatú fürdőszobának!

Bámulatos átalakítás fürdőszobájának felújítása során!

Burkolás minták

Fürdőszoba felújítás: Burkolás minták

fürdőszoba burkolás minták

Elkészített munkákon keresztül bemutatjuk, hogy a fürdőszobák felújításakor a burkolat megérdemli a kreatív gondolatokat. Már két különböző színű burkoló lap segítségével is készíthetünk egyszerűbb burkolat mintát. Különféle anyagokkal kombinálva pedig igazi remekművek születnek. Hasonlíthatnánk a hölgyek öltözködését a fürdőszoba burkolathoz. A hölgyek nem szeretik, ha a ruhájuk visszaköszön az utcán, ugyan ezért a fürdőszobába is egyedi burkolatot keresünk. A burkolás minták ebben segítséget adnak. Weboldalaimon többek közt megtudhatja, hogyan helyettesíthetjük a fürdőszoba legdrágább burkolatát, a bordűrt!
Gyűjtsön burkolat ötleteket!


Fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás ötletek!
Épített zuhanyzó, Falfülke építés, Burkolat minták, Fürdőszoba képek bemutató

Szakmai tanácsadás
telefonon is!

kapcsolat

Fürdőszoba felújítás:
Épített kád

épitett kád burkolattal

Egy fürdőszoba felújításnál eleve más élményt nyújt egy épített kád. A hagyományos zománc vagy akriltól eltérően az épített kád burkolattal van ellátva, ezért rendkívűl változatos megjelnést biztosíthatunk a fürdőszobának!

Profizmus a fürdőszobák felújításában!
vízszerelés és precíz burkolás

Fürdőszoba felújítás:
Falfülkék

beépített kad kerek - íves falfülke

A fürdőszobák felújítási eleme a különleges beépítési módok alkalmazása. A falfülke kialakításokkal bámulatos hatást lehet elérni!

Falfülkék

Pazar látványt teremtünk fürdőszoba felújításával!

Fürdőszoba felújítás:
Épített mosdó rendszer készítés

fürdőszoba felújítás, épített mosdó

Az épített mosdó kialakításakor a rendelkezésre álló maximális teret igénybe vehetjük. Így a mosdó körül kialakított polcok, remek helyek lesznek, amik nem csak a piperék tárolására, hanem a díszítések elhelyezésére is lehetőséget ad!

Épített mosdók

Kiválóan megszervezzük fürdőszoba felújítását!

Fürdőszoba felújítás:
Kád körüli polcok

beépített kad falfülke polc

Díszítő falfülkékkel, káprázatos, mások által nem hasznosított felületek kialakításával, hangulatot vihetünk a fürdőszobába.

Falfülke, épített polc

A fürdőszoba felújításából kihozzuk a maximumot!

Fürdőszoba felújítás:
Épített zuhanyzó
hajlított falakkal

hajlított fürdőszoba falak

Az Ön fürdőszobai felújítása arról is szólhat, hogy belsőépítészeti munkával egyedi hangulatot teremtsünk! A kreatív gondolatok szülik az ilyen hajlított falas zuhanyzó megoldásokat!

Falfülke, épített polc

Fürdőszobája felújításához ötletekkel állunk rendelkezésre!

Önök kérdezték:

Először is a csere csak akkor lehetséges, ha van a régi csempékből! Úgy nem vállalhatjuk levenni a kopogó csempéket, hogy azok ne sérüljenek. Természetesen sziszifuszi munkával körbe lehet szedni a fugát majd óvatosan leszedni a kopogó csempét, de akármilyen precíz burkoló szakember is végzi el ezt a javítást, akkor sem garantálható, hogy véletlenül ne repedjen el. Így pót cserelap nélkül életveszély neki állni egy ilyen javításnak! Vásárolni meg szinte biztos, hogy nem tud abból a színárnyalatból. Jó, ha egyáltalán a gyár még létezik, de hogy ugyanolyan lapot kapjon, annak körübelül annyi az esélye, mint nyerni ötöst a lottón. Kalkulálja bele ezeket és gondolja végig érdemes-e javítgatással foglalkozni, vagy inkább érdemes teljes fürdőszoba felújítása mellett dönteni!

A penészgombák a nedvességet kedvelik. Ezért a nedvesség okát kell megszüntetni, máskülönben folyamatosan életébe költözik a penészölő szer. A nedvesség természetes közeg a fürdőszobában, hiszen vizes helységről beszélünk. Viszont a párakicsapódás, amiben megtelepszik a penészgomba az már nem természetes. Meg kell vizsgálni a páralecsapódás lehetséges okait. A fürdőszoba használatakor telítődik a helység levegője, megnövekszik a páratartalom. A hideg pontokon a feldúsult levegőből azonnal kicsapódik a többlet víztartalom. Ilyen hideg pont sorrendben az ablak, a tükör, és a fal bármely szakasza. A fal (nem csak a hő hidak) mindig hidegebb, mint a helység levegője így a sarkokban mint a kád szélénél a hidegebb falról összegyűlik a páratartalom. Ebben pedig vígan lubickál, tenyészik a penészgomba. Tehát adódik a válasz a kérdésre, miszerint lehető leggyorsabban normális szintre le kell csökkenteni a fürdőszobája levegőjének páratartalmát. Ennek hiánya biztos penészedéshez vezet. Amennyiben nincs szellőztető kiépítve, ami automatikusan megoldja a levegő cseréjét, akkor bizony marad a manuális ablaknyitás. Ez az egyetlen biztos módszer penész ellen. Csodákat tesz. A nyílászárók légmentesen lezárnak, ami persze jó a fűtés szempontjából, de nem jó a páramozgás szempontjából. Nem engedik eltávozni a párát a fürdőszoba feldúsult levegőjéből. Ugyanilyen problémát okoz, ha fürdőszoba felújítás alkalmával a fürdőszoba burkolat a mennyezetig van csempézve. A falak természetes módon, mint a szivacs magukba szívják, majd szétterítik a levegő páratartalmát. A betonon, a falakon keresztül folyamatosan áramlik ez a pára. De ha burkoló lapok útját állják, akkor megszűnik ez a módja az automatikus páraelszívásnak. Manapság oly divatos plafonig csempézés hátulütője a penészesedés, már amennyiben nincs kiépítve szellőztető rendszer. Életveszély szellőztető rendszer nélkül mennyezetig burkoltatni!

Ha burkolattal van a zuhanytálca is kialakítva, akkor csak bontással lehet javítani ezt a problémát. Nyilvánvalóan, fürdőszoba felújításkor, a burkoló nem megfelelő lejtést készített. Leginkább a lefolyó környékére szoktak panaszkodni, ott, ha lecsökken a lejtés, akkor a visszamaradt víz kiszáradva vízkő foltot hagy maga után. Lehet, hogy a vízmérték szerint van még lejtés. De sok burkoló elfelejtkezik, vagy nem tud róla hogy 1.5% lejtés alatt a víz kohéziós és adhéziós erői miatt a víz megmagasodik, mintha valami gát lenne előtte, inkább feltódul, és nem folyik tovább. Tehát a zuhanytálca minden szegletében biztosítani kell a lejtést, szerintem legalább 2%-os mértékben. Ugyan ez a probléma, ha akril vagy más egyéb anyagból készült tálca van az épített zuhanyzó aljában. Nagyon sokszor fordul elő gyári hiba, ami miatt a behelyezéskor ellenőrizni kell a víz maradéktalan lefolyását. Korrigálni kell a beállítást, bár sok esetben még ez sem segít. Tehát az ilyen tálcánál nem csak a burkoló munkája okozhat ilyen problémát. Nyilván a helyreállításnál végig kell előbb gondolni, hogy vajon gyártási hiba, vagy behelyezési hibáról beszélünk, mert ez utóbbi esetben nincs értelme a bontásnak, csak ha a tálcát is cseréljük.

A mázas csempén lévő karcolást hasonló módon az autó fényezés karcolásaihoz lehet segíteni rajta. Érdemes szintelen javítóval próbálkozni! Ha viszont polírozott lapból van a fürdőszoba csempe, akkor azt pasztával fel lehet polírozni. Csak egy kevésbé látszó helyen ki kell próbálni mert a paszta elszínezheti a burkoló lapokat. Ha elszinezi, akkor meg kell próbálni 1200-as jelölésü polírpappírral szárazon felpolírozni. Túl sokat azonban nem polírozhatjuk a lapokat, mert a máz réteg igen vékony szokott lenni!

Annak függvényében süllyeszthető le egy fürdőszoba kád, amennyire a fürdőszobai felújítást megelőzően még az építés tervezésnél figyelembe vették ennek igényét. Akár az aljzattal teljesen síkban is lehet a belépője, mint egy uszodai medencének. Erre a tetszetős és "igényes" megoldásra viszont a födém tervezésekor gondolni kell! A födém megléte behatárolja a fürdőszoba kád beépíthető magasságát. Kész födémre való elhelyezés esetén legminimálisabb beépítési magasságot úgy tudjuk elérni, hogy a lefolyó mélységét belesüllyesztjük a födémbe a hozzáférhetőséget figyelembe véve egy későbbi szerelés esetére. Az így készített, beépített kád belépési magassága 45cm-től indul. Ez a beépítési forma jó megoldás tetőtérben szűkös helyen, vagy idősek, kisgyerekek által használt kádak esetén. Ebben a kád beépítés formánál, közvetlenül a födémre építjük a kádat. Tehát még nem készült el sem a hangszigetelés, sem a burkolatréteget hordozó aljzatbeton. Ha már kész van az aljzat beton, akkor a magasság csökkentés érdekében még mindig ki lehet mélyíteni a lefolyó környékét. Egyébként a lefolyó és a kád aljáig 13cm kell plusz a kád, ami így eléri összességben az 55-60cm-t.

Ha jól értem, akkor utólag szeretnének a kád pozíciójában olyan falfülkét készíttetni, amelyben elférnek a mindennap használatos piperék? Ez egy igazán hasznos fürdőszobai felújítási ötlet, mivel a kád tövében nem mindig van akkora hely, hogy gondtalanul elférjenek a tusfürdők, mécsesek, stb. A falfülke mélységéhez elegendő a válaszfal kínálta mélység, kivéve, ha panellakásban lévő fürdőszobáról beszélünk, mert ott sokszor az 5 cm-t sem éri el a falvastagság. Falfülke utólag is elkészíthető, ha maradt annyi csempe a régi fürdőszobai burkolatból. Ha nem maradt, akkor hozzá illő burkoló lapot, vagy mozaik lapokat kell vásárolni. Nem nagy a felület, úgyhogy érdemes szánni rá pénzt, mivel az elkészített falfülke szemet vonzó látványosság lesz a fürdőszobában. Az elkészített falfülke mélysége 7cm-től indulhat. Ez a mélység már elegendő, hogy megálljanak a flakonok. Mivel egy átlagos válaszfal vastagsága 10cm és még ehhez jön a vakolat, bőven elegendő lesz a minimális falfülke mélység eléréséhez. Látogassa meg falfülke weboldalamat, ahol pont az ilyen vékony válaszfalba készített falfülkékről írok. Falfülke képekkel is nyomon követheti az elkészítésének módját!

Sokan élneknek olyan lakásban, ahol kicsi fürdőszoba lett kialakítva. Viszont már jóval kevesebben vannak, akik élnek azokkal a fürdőszoba felújítás lehetőséggel amivel a kis alapterületű fürdőszoba "nagyobbá" tehető. Optikailag is sokat tudunk javítani a közérzetünkön, de vannak helykímélő megoldások is. Ha egy fürdőszoba a lakáson belüli elhelyezkedése miatt sötétségre, természetes fénytelenségre van ítélve, akkor először azt kell megvizsgálni, van e lehetőség a napfény bejuttatására. Amennyiben van olyan falszakasz, amelyik olyan helységgel határos, ahova besüt a nap, akkor üvegtéglával máris megoldhatunk egy alapvető problémát. Sőt a színezett üvegtéglák beépítésével még remek hangulat fényt is biztosíthatunk az egyébként sötét fürdőszobában.

Általában utólag a helyére tolt kádaknál szokás a burkolatokat a kád mögött és a kád alatt is teljesen elkészíteni. A beépített kád esetében kijelenthető, hogy teljesen felesleges. Egyfelől nem látszik és csak pénzkidobás mind a burkolat, mind a burkoló munkadíj részéről. Másfelől a bejutott víz elleni védekezésben ugyan lehet szerepe a teljes burkolatnak, de ahhoz elegendő a burkolat alatti szigetelés is. Ráadásul kijelenthetem, hogy egy helyes módonbeépített kád mögé nem folyhat be a víz! Visszatérve az utólag behelyezett kádhoz, vagyis ahhoz, amikor a fürdőszoba csempézés teljesen befejeződött, csak akkor kerül a kád a helyére. Utólag elhelyezésre azért lehet szükség, hogy a kád elhúzható legyen. Könnyen hozzáférhető legyen a kádhoz tartózó elektromos szerkezet. Azonban az ilyen utólag neki tolt kádaknál több probléma is előfordul. Az egyik ilyen gond, az amikor a kádat gyártó cég olyan peremmel látja el a kádat amelyik nem függőleges. Így a fürdőszoba csempézett falaihoz nem lehet teljesen neki szorítani kádat és még ehhez társulhat a derékszög hiánya, ami miatt óriási rések keletkezhetnek a kád és a falak között. A nagyobb réseket meg csak csúnya takarásokkal lehet eltüntetni. Az ilyen réseket is tömíteni kell szilikonnal, hogy ne folyhasson kád mögé akadálytalanul a víz. Uri módon szokták ezt a kérdést kezelni a kiviteleztetők. Vagyis számukra a látszat a legfontosabb. A csili vili kád alatt, mögött teljesen kiburkoltatnak és akkor megvannak nyugodva. (vízvédelem szempontjából) Pedig az én véleményem Az, hogy leginkább nem az kérdés hogy kell-e a kád mögött és alatt burkolatot kialakítani. Inkább fontosabb az, hogy a kád mögé semmilyen úton ne juthasson víz! Én csak nagyokat szoktam nézni, amikor egy párszázezer forintba kerülő kád a helyére kerül. Még ha a fürdőszobai falak tökéletesen igazodnak a kád oldalához, akkor is a kád peremét olyan nagy rádiusszal gyártják, hogy ezt a lekerekítést feltöltve szilikonnal (ami a víz kád mögé jutása ellen véd) nagyon csúnya széles csík keletkezik a fal és kád tövében. Esztétikailag kifogásolható, ezért sokszor inkább nem is tesznek semmit ide. Ez is óriási hiba, meg az is, hogy ilyen széles tömítéssel lehessen csak elkészíteni a víz elleni védelmet.Én magamnak biztos, hogy a burkolat alá ereszteném az ilyen kádat, és amikor a helyére került, csak akkor burkolnám körbe teljesen, majd szilikonoznám végső állapotra. Sokan azt kérdezik erre, hogy akkor hogyan tudják kihúzni a kádat az esetleges szerelés miatt? Erre a válasz az, hogy ugyan úgy, csak a szilikon tömítést kell eltávolítani és máris kihúzható. Másik esetben is el kell távolítani a fürdőszoba csempe és a kádperem közötti szilikont. Így semmivel sem kerül több időbe a szerelés. Viszont biztonságosabban meg lehet gátolni a víz bejutását a kád mögé, ráadásul esztétikailag is szebb tömítést lehet készíteni. Ezek alapján ki-ki dötse el mit választ!

Az utólag helyére tolt kádak esetén számtalanszor éri meglepetés a tulajdonosokat. Ez valóban azért van, mert a falak egymáshoz viszonyítottan nincsenek derékszögben. Ugyan már találkoztam olyan káddal is, aminek a falakkal határos része nem volt derékszögbe gyártva, de az ilyen esetek ritkábban fordulnak elő, mint a rosszul rakott falak. Burkolás előtt kell ellenőrizni a derékszög meglétét, amennyiben szükséges úgy vakolással pontosan be kell állítani azt. A legjobb, ha van rá mód még burkolás megkezdése előtt az oda kerülő kádat helyére tolva ellenőrzést végezni. Mivel elég nehéz a pontos derékszög ellenőrzése oldalfalakon. Sík felületekkel és 60/80-as szabállyal azért kimérhető, de mégis biztonságosabb a kád bepróbálása. Mivel Önöknél ez elmaradt ezért kell utólagos megoldást keresni a rés eltüntetésére. A kád és a falak közti rés nem csak esztétikailag jelent gondot. A kád használatakor kijutó víz a kád mögé jutva hozzáférhetetlen helyre kerül, ami büdösödhet, átázást okozhat. Átázás még akkor is keletkezhet, amikor a burkolat alá készül vízszigetelés. Akkor van így, ha csak helyileg a kád környékén készül csak vízszigetelés, és nem a teljes fürdőszoba aljzatán. Mivel a víz kikerülve a szigetelt részt eljuthat olyan helyre is ahol nincs szigetelés. Sajnos sok kádat olyan oldalperemmel gyártnak amelyik falcsatlakozásnál is kerekített ezért a csempézett falakhoz tolva állandó problémaként merül fel ennek a résnek az eltüntetése. A rés nagyságától függően már csak sufni tuning módszerek vannak, mivel a takarásra használható anyagok nem illeszkednek kád stílusához. Legfontosabb lépés a kád peremek és a fürdőszoba csempézés között tömítettséget biztosítani. Ezt szaniter szilikonokkal el lehet készíteni. Ha túl nagy a rés, akkor több réteg felhordása válhat indokolttá, míg végül, teljes vízzárás is kialakítható. Kisebb réseknél ez a módszer elegendő szokott lenni ám több centiméter esetén már tömítést takarására is szükség lesz. Ehhez lehet profilokat kapni. A legkevésbé feltűnő a lapos pár cm széles 3-4mm vastag fehér műanyag takaró. Ezt is szilikonnal kell rögzíteni, majd fehér színű gombaölő adalékot tartalmazó szilikonnal összedolgozni.

Fürdőszoba felújítás:
Épített kád különlegesség

épített kád süllyesztett kivitel

Fürdőszoba felújítása módot ad a különleges látvány megteremtésére. Egyedi módon is elkészíthejük a kádat! Építtessen kádat!

Megalkotjuk fürdőszoba felújítási álmait!

Fürdőszoba felújítás:
Különleges világítások

épített mosdó rejtett fények

Vak ablakba rejtett fényeket is csak a fürdőszobák felújítási munkáinál készíthetünk!

A fürdőszoba felújításnál kialakított fények csodára képesek!

Fürdőszoba felújítás:
Épített mosdó

épített mosdó aszimetrikus

A fürdőszobai felújításnál a mosdó építési fázisánál is használhatunk kretív megközelítést!

Álljon kreatívan fürdőszobája felújításához!