Precíz burkoló munkák, igényes fürdőszoba felújítás - belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás Budapest és környékén!


Fő oldal Fürdőszoba Burkolás Belsőépítészet Vízszerelés Árak Kapcsolat

szerző: Burkoló Boy (B.J.F.)

Fürdőszoba felújítás: Bambusz burkolat család

 bambusz burkolat mosdópult 
bambusz burkolat család  fürdőszoba mosdó fürdőszoba polcok


A bambusz burkoló lap család elemeinek felhasználásával készült ez a zöld, halvány sárga és barna burkoló lap színekből készített fürdőszoba burkolás. Több díszítő elem is megjelenik a burkolat kialakításban. Ebben a fürdőszoba burkoló munkában a mosdó építésére is sor került. A kád környéki épített polc a fürdőszoba helység díszítését is szolgálja. A mennyezeti és a rejtett világítás a tágasnak ható teret tovább növeli.

Még többet erről a fürdőszoba felújítás munkáról:

Zöld, -kréta sárga, -barna fürdőszoba burkolat Zöld - sárga - barna fürdőszoba csempe

A többféle méretű és színű csempézés teszik igazán egyedivé, és egyben moderné is a fürdőszoba falait, az épített mosdót valamint a kádat. A beépített kád felett található díszcsempe megtöri az egyszínű, egyszerűnek ható csempével leburkolt falat, a magát a kádat takaró barna csempe egyhangúságát pedig egy igazán különleges bordűr lezárással oldottuk meg. A felhasznált burkoló lap színek igazi harmóniát adnak a fürdőszobának, hiszen a barna, a bézs, és a zöld burkolat színek tökéletesen illenek egymáshoz, valamint egy kicsit a föld színeivel, a kinti természetet is becsempésztük ebbe a fürdőszobába.Mosdó pult a fürdőszobában

A burkoló padlólapokat se hagytuk meg egyszerűen zöld színűnek. Fürdőszoba burkolás alkalmával oda is beillesztettünk néhány barna padlólapot, mellyel elértük a fürdő helyiség még nagyobb színösszhangját. A színek választása azért is volt fontos itt, hogy illeszkedjenek a fürdőszobában található sötétbarna gerenda oszlophoz.tető tartófürdőszoba

A felülről érkező megvilágításnak, valamint a körbeburkolt fürdőszoba ablaknak köszönhetően egy igazán világos helyet alkottunk meg. A fürdőbe beépített nagy méretű burkoló lapok síkjába sülyesztett tükrök igazán tágas tér hatását keltik: ahogy belépnek a fürdő helyiségbe, hirtelen nem lehet eldönteni, hogy hol is végződik pontosan a fürdőszoba

fürdőszoba dísz virág

Gyűjtsön fürdőszoba felújítás ötleteket többi fürdőszoba oldalaimról is!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Barna és bézs színek a fürdőszoba felújítás után:

 wc beépítés sarokban kialakítva 
kád beépítés bézs barna fürdőszoba bész barna mosdópult


Bézs szín kedvelőit most egy olyan fürdőszoba burkoló munkáihoz invitálom, ahol a lábazat és záró sor sötét barna színű csempével van burkolva. A természet közelségét idéző virágmintás csempézés valóságos életet kölcsönöz ennek a fürdőszoba burkolatnak. Az épített zuhanyzó kényelmes méretével és a mosógép beépített bútor "álcázással" teszi használhatóvá és egyben tetszetőssé is ezt a fürdőszobát. Ismerkedjen meg a részletekkel is!

Bővebben erről a fürdőszoba felújítás munkálatokról:

fürdőszoba wc arokba építve sarokba épített wc mögött falfülke

A fürdőszoba tervezésekor az volt a cél, hogy ki lehessen használni a hely adta lehetőségeket úgy, hogy mutatós és kényelmes is legyen egyben a fürdőszoba.

A fürdőszobában lévő wc, szokványos elhelyezési megoldásoktól eltérően, hogy a wc ne foglaljon jelentős helyet, a fürdőszoba bejáratával szemközti sarokba beforgatva helyeztük el. A Vízszerelés munkálatok a fürdőszobában itt!rejtett kivitelű wc tartály sarokba építve adta a további ötletet is.

beépített wc felett polcok

A kád környezetébe mindenféleképpen szükséges a piperék elhelyezését szolgáló polc, így a wc tartály mögötti helyből lett kialakítva egy falfülke, amely teljes értékű pakolási lehetőséget nyújt. További polcok is épültek a sarokba, melyek rejtett világítással hangulatos megvilágításba helyezhetők. Ezekre a sarok polcokra leginkább díszítés jelleggel lehet különféle csecsebecséket elhelyezni.

A rejtett tartályú wc mellé közvetlenül a Beépített kád stabil megépítési módszere eltér a gyártók javaslatától! Mégis a stabilabb beépítés lessz a hosszútávú megoldás!
Miért? Járjon utána itt!
beépített kád
került Az aszimmetrikus kád még különlegesebbé teszi a helyiséget, mint egy sima, ovális kád, és valljuk be: sokkal kényelmesebb is a benne való fürdőzés.


beépített kád

A fürdőszobában a mosdókagyló, és a fali wc között egy ablak található, mely a kialakított további fénytechnikával tökéletesen világossá teszi a fürdő minden pontját. A kád elhelyezésének hála pedig, nem láthatnak a kíváncsi tekintetek semmit a kád használójából.
A kád elő fala egy belépővel és így keletkező rejthető világítással kombinálva épült meg. A burkoló munka során, a kád és a wc burkolat egyhangúságát megtörve, a színazonos mozaik csempével egészült ki. Az ilyen burkolat kombináció mindig jó hatással van a fürdőszoba enteriőrre.


fürdőszoba

Ebben a fürdőszobában a barna, és a krém, bézs csempézés színek dominálnak, mellyel tökéletes harmónia uralja a teret.

A fali, bézs csempék közül tökéletesen kiemelkedik és kitűnik a sötétebb, barna csempével leburkolt kád, fali wc, épített mosdó, és a mosdó mellett kialakított polc is.
A Épített mosdók világába invitálom!mosdó építés mindig izgalmas burkoló feladat. Egy épített mosdó összetettsége a végtelenségig fokozható, ezért a burkoló kreativitás olyan remekműveket produkál, ami nem csak a használhatóság szempontjából, de a fürdőszoba látványosság felöl közelítve is megérdemli a kitűnő helyezést. A süllyesztett és bordűr segítségével keretezett tükör, a burkoló lapokkal érvényesülő polc üvegajtóval mind szemet vonzó gyöngyszem, melyet érdemes otthonunkban őrizgetni.


mosdó mellett épített polcéptett mosdó

Sok család csak azért mond le az ilyen remek látványosságról, mert azt gondolják, hogy a fürdőszoba kis alapterület emiatt, nem megvalósítható zsúfoltság hatása nélkül. Mivel a fürdőszoba berendezései közül senki sem nélkülözheti a mosdó meglétét, ezért kézenfekvően már csak az a kérdés marad tervezéskor, hogy milyen legyen a mosdó és az mennyibe fog kerülni. A képeken látható épített mosdó építési anyag és munkadíja összesen nem érte el a hasonló kinézetű, de csak lapszerelt mosdóbútor bekerülési és összeszerelési árát. Még a látványban is jóval felülmúlja vásárolt társát. Ha belegondolunk, hogy a fürdőszoba környezethez tökéletesen harmonizáló mosdó építhető ami ráadásul teljesen az igényeknek megfelelően alakítható ki, és ha már láttunk is élőben ilyen bútort fürdőszobában, akkor semmi kétség a döntés mindig az építés mellett szól!


A legfontosabb berendezési tárgyakat jó fekvésben elrendezve szabad tér nyílik a bejárat felől. Ha egy ilyen berendezésű fürdőszobában vagyunk, az összhang elfeledteti a fürdőszobák sokszor adott kis méretét!

Élvezze a szakmai tudást és azt a fürdőszoba felújítás tapasztalatot, amely által az Ön fürdőszobáját is új köntösbe tudom varázsolni!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: Bézs és barna burkolás

 bézs barna burkolás 
zuhanyzó fülke épített zuhanyzó kabin falakkal épített wc


A bambusz burkoló lap család elemeinek felhasználásával készült ez a zöld, halvány sárga és barna burkoló lap színekből készített fürdőszoba burkolás. Több díszítő elem is megjelenik a burkolat kialakításban. Ebben a fürdőszoba burkoló munkában a mosdó építésére is sor került. A kád környéki épített polc a fürdőszoba helység díszítését is szolgálja. A mennyezeti és a rejtett világítás a tágasnak ható teret tovább növeli.

Olvasson még többet a fürdőszoba felújítás munkánkról:

épített polcok fürdőszobában épített zuhanyzó

Egyrészt, mert a fürdőszobába lépve a barna és a bézs kombinációja eleganciát, a virágmintás csempék a természet közelségét idézik, másrészt ez a fürdőszoba alapos tervezése után kezdődött csak az építés. A tervezés elengedhetetlen kezdő folyamata a fürdőszoba burkolás munkának. Itt minden bútor épített jellegű és hidegburkolattal ellátott.épített polcok mosdó pulton radiátor tükör

Vegyük sorba mi is került ebbe a fürdőszobába. Itt van elsőként a mosdó és környéke. A fali mosdó lefolyó takaróval ellátott kivitelben különállóan van a falra felszerelve. Mellette lévő épített pult legfőbb szerepe a mosógép eltakarása, de emellett polc rendszer is építve lett. Üveg polcok osztják meg a rendelkezésre álló részeket, ezen kívül még egy homokfújt üvegajtós résznek is helyet szorítottunk.

A fürdőszoba sarokba a lehető legoptimálisabb helykihasználással egy Az épített zuhanyzó, a fürdőszoba felújítás építésének minden kelléke itt egyhelyen!épített zuhanyzó készült. A zuhany tálca burkolás kis méretű burkoló lapokkal, míg a zuhanykabin oldalsó fala eltérően a fürdőszoba többi falától, bézs színű csempével készült. A fürdőszoba más részein sötét barna csempe lábazat rész található, így a zuhanyzó burkolás egy kicsit kifejezi valaminek a belsejét. Csak a Ne vegyen drága bordűrt a boltban!
Fürdőszoba felújítás kreatív kiegészítője a házilag készített bordűr!
Nézzen be ide!
bordűr
tagolja a zuhanyzó burkolás csempéit, ugyanabban a magasságban, mint máshol A zuhanyzó belső burkolás tisztaságnak ható megoldása, gyengéden elkülöníti a zuhanyzót a többi bútortól. A zuhanykabin kétszárnyú üvegajtót kapott, ami ugyan befelé nyílik, mégis kényelmes közlekedést biztosít.

zuhanyzó ajtóval sarokba épített zuhanyzó


Fali wc szolidan meghúzódik a sarokban. Csempe burkolattal rejtett öblítőtartálya tetszetős látványán kívül, még hangszigetelő tulajdonságokkal is rendelkezik. A wc öblítése utáni töltődés alig hallatszik.


beépített vcMás színösszetételű fürdőszoba felújításban is körbenézhet!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, teljes körű átalakítás!


Bézs színek az elegáns fürdőszoba felújítás alapkövei:

épített mosdó több lépcsős
épített mosdó mozaik homlok fallal zuhanyzó minimál magasságú tálcával falsík


Mit kezdhet a fürdőszoba falán kívűl elhelyezkedő csatorna és más csövekkel? Nézze meg ezt a fürdőszoba burkoló munkát! A csövek eltakarása a mosdópult és polcok építésével valósult meg. Észre sem venni hogy kényszer szülte ezt az építés módot. A fürdőszoba burkolat bézs színének egyhangúságát a sötét tónusú mozaik burkolás teszi izgalmasabbá. Nagy tükör, fali wc, zuhanyzó, és épített mosdópult, minden amire szükség lehet itt megépült.

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

zuhanzó kabin zuhanyzó két ajtóval

A fürdőszoba berendezésekor a cél egy nagyobb, üres tér kialakítása, és a zsúfoltság elkerülése volt, így kád helyett egy zuhanykabin lett elhelyezve a sarokba. Mivel a fürdőszobát az egyszerűség és a letisztultság jellemzi a legjobban, ezért az ide kiválasztott zuhanykabin sincs túl bonyolítva, így egy sima üveglapú kabinra esett a választás, fehér színű zuhanyzótálca vízgyűjtővel. A zuhanyzó tálcához illeszkedő és a fürdőszoba csempézés felületére rejtett módon rögzített üvegfal mindkét irányban zsanérokkal üvegajtót tart. Ez a két zuhanykabin üvegajtó, kényelmes bejutást biztosít a zuhanyzó belsejébe.

falsíkba épített wc


A zuhanyzó melletti üres falszakasz adott helyet a rejtett tartályú fali wc-nek

A wc burkolás egyhangúságát megtörve, a wc tartályát rejtő csempézés lezárására, domború motívumokkal készített bordűr lett ragasztva. Ezzel a falszakasszal szemközti oldalra a mosdókagyló, és az azt tartó mosdópult épült.

Mivel ezen az oldalon mennek le a lefolyók a felső emeletekről, ezért a fürdőszoba falának síkjából egy jelentős kiugrót kellett eltakarni, úgy beépíteni, hogy ne legyen akadályozó és a szemnek se tűnjön fel ez a csonkaság. A mosdópult építési módjával, a pult alakzatával sikerült elterelni a figyelmet, ráadásul a hasznosítható térből is sikerült a legjobbat kihozni. A csövek eltakarása jól jött, egy síkból kiemelkedő, ezáltal erősebben kihangsúlyozódó mosdó pult és felette lévő fali csempézés környezetbe süllyesztett tükör megépítéséhez.mosdó pult épített mosdó bútor

Mivel a fürdőszoba falat pont középen osztja meg a lefolyó, amit takarni kellett, ezért tökéletes szimmetrikus elhelyezéssel lehetett a mosdó és környezetét megépíteni. A gránitpult alá helyezhető mosdó választás több szempontból is előnyös, mivel a tisztántarthatóság, és az esztétikus megjelenés erősen befolyásol bárkit, aki a fürdőszoba berendezést, ezt a mosdóbútort használja. A kerekített akadályok nélküli egybefüggő gránit lap és a mosdó ívét követő mozaik burkolás is ezt a célt szolgálja. Tehát a mosdókagylót egy hatalmas mosdópult veszi körül, pakolási lehetőségeket kínálva. Diszkrét bútorajtóval elzárt rész olyan nagy területet ad, amelybe a fürdőszobában általában használt dolgok nyomtalanul eltüntetők.

épített mosdó pult gránit lappal gránit lapos épített mosdó

A mosdópult mellett szimmetria hangsúlyozása képen, és hogy a piperéknek is hely kerüljön, polcok építése szinte kötelező volt. A polc széle hasonlóan a mosdóbútor homlok felületéhez, bézs színtől jól kiemelkedő barnás színű mozaik burkoló lapokkal lett kirakva. A mosdó feletti tükör körüli bordűr színe teljesen összeolvad a környező fürdőszoba csempézés burkoló lapjaival, mégis a domború mintái szemet vonzó kiegészítésként funkcionálnak. Ezek a díszítő csempézés módok egyedivé és hangulatossá teszik a fürdőszoba enteriőrt. A fürdőszoba felújítás fő színei a barna és a bézs árnyalatai voltak, mellyel egy nagyon letisztult és elegáns fürdőszobát alkottunk meg.
A mosdópult feletti polcok szélét, valamint a mosdókagyló szélét aprókockás, sötétbarna Mozaik burkolatokról bővebben, ide kattintva!mozaik csempével burkoltuk le, ezzel még egyedibbé, és hangulatosabbá téve a fürdőszobát. Mivel leginkább világos színű és árnyalatú csempék vannak használva mind a falon, mind pedig a padlóburkolaton, így belépve egy igazán világos, és természetes hatású fürdőt kaptunk.

Fürdőszoba felújítás ötletekért nézzen be másik fürdőszoba burkolás leíró oldalunkra is!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás barnás és bézs színekkel:

díszítő burkolás fürdőszobában
mosdó polcokkal zuhanyzó fürdőszoba mennyezet sziget


A fürdőszoba burkolás érdekességeként a "betét" színnek használt burkoló lap színek a mennyezeten is folytatódnak. Ezzel a belsőépítészeti megoldással remek játékosság vihető az egyhangú hétköznapokba! Az összhang teremtésben nélkülözhetelen, ráadásul igényesebbé is teszi a fürdőszoba falaira választott burkolatot.

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

bézs barna fürdőszoba burkolás

Az itt látható fürdőszoba alapterülete sokkal inkább mondható kicsinek, mintsem nagynak. Így itt is alaposan át kellett gondolni a használati tárgyak, berendezések elhelyezését. A vásárolt zuhanykabin füst színű zuhanyajtóval jól illeszkedik a fürdőszobát burkoló csempézés színeihez.

zuhanyzó kabin


A zuhanykabin mellé került a fali wc, rejtett tartállyal és egy olyan belsőépítészeti megoldással, amire sokan nem gondolnak. A wc tartály szerkezetét burkoló lapokat elbíró stabil vázzal kell körbeépíteni, ebből adódik egy ilyen megoldásra a lehetőség. A wc környezetében kevés hely szokott lenni.

beépített wc feletti épített falfülke

Az a falfülke, amit a wc-t tartó szerkezet meghosszabbításaként kreatív, helykihasználó módon meg lehet építeni, jól jön, amikor elérhetően kell elhelyezni mondjuk a pót wc papírt. De akár a wc illatosító vagy valamilyen dísztárgy is elhelyezhető rajta.

A zuhanyzó és a wc-t magába foglaló fürdőszoba fallal szemközti oldalra került a falra szerelt mosdókagyló. A mosdó mellé kialakítottunk egy három részes polc rendszert, hogy a napi rutinhoz szükséges tárgyakat lehessen kényelmesen elhelyezni.

mosdó

Mint a legtöbb fürdőben, itt is a mosdó fölé került egy nagyobb tükör, mely az esztétikus külsőn túl még nagyítani is tudja a helyiség területét. Ha a csempék színét nézzük, ezúttal a bézs és a rozsdabarna burkoló lap színek, és ezek árnyalataival egy egyedi és mutatós fürdőszobát alkottunk. A két szín azon túl, hogy nagyon illik egymáshoz, egy különleges harmóniát is teremt a fürdőszobában. Néhány helyen ismét használtunk dísz csempét a burkolás alkalmával. Így a tükör alsó és felső szélét, a fali wc feletti részt, valamint a fali csempét is sikerült úgy érezzük kicsit még jobban feldobni. A csempézés során a két szín nagyon sok lehetőséget adott nekünk a különböző színkombinációk kipróbálásra. A padló burkolás viszont egyszínű sötét árnyalatú csempével lett kirakva azért, hogy a fali és a padló rész tökéletesen elkülönüljön egymástól, és ne legyen túl harsány se a fürdőszoba.

fürdőszoba dísz burkolás

A burkoló munka folyamataként a fali csempék közé olyan fugát választottunk, amely teljesen összeolvad a csempézés színével, a leburkolt padlólapok közé pedig egy kicsit sötétebb, barnás színt, amely jobban viseli a koszolódást.
Erőszeretettel használjuk a fürdőszoba burkolaton kívűl a mennyezetet áthidaló, színben csempézéssel azonos sávok festését. Ezek a sávok érdekesebbé, sőt elegánsabbá is teszi a helységet. Ezen kívül helyet ad azoknak a fényforrásoknak, amelyekre szükség lehet. A fürdőszoba mennyezetébe, egy sorba több spot lámpa is került, ezen kívül a tükör fölé egy plusz lámpát is helyt kapott, hiszen, ha a tükör nincs jól megvilágítva, akkor gyakran felesleges árnyék jelenik meg használatakor az arcon és a nyakon egyaránt.

fürdőszoba mennyezet világításA fürdőben még egy ablak is van, mellyen sikerült elérnünk a célunkat, és egy kifejezetten világos hangulatú fürdőt kaptunk.

Fürdőszoba ötletekért nézzen be másik fürdőszoba burkolás leíró oldalunkra is!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás bézs és fekete burkolással:

  


Több épített bútor is megtalálható ebben a fürdőszobában. Mosdópult, épített szekrény, ülőke, és a nélkülözhetetlen, falfülke, mind helyet kapott az alapvetően bézs színekből komponált fürdőszobában. Bézs és fekete csempe kombinációja elegáns külsőt nyújt, amit a mosdó gránit pultja még inkább megerősít. Nézzen be!

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

virágos mintás burkolat

A fürdőszobában található épített szekrényekre gondolok, melyből három is készült. Tulajdonképp a rendelkezésre álló helyek beépítésével nyertük ezeket a remek pakoló helyeket. Így a fürdőszoba bútor egyik része megoldódott. Ezek az épített szekrény bútorok nem csak pakolásra alkalmasak, hanem kivitelezésükkel a fürdőszoba enteriőrt is jelentősen befolyásolják. A fürdőszoba bútor belsejébe helyezett tárgyak nem látszanak mivel a bútor ajtaja homokfújt üvegbetéttel készültek. Ez a megoldás praktikus, hiszen a szem elől elrejti a bútor tartalmát.

virágos mintás burkoló lap zuhanyzó háttér burkolás


A fürdőszoba viszonylag kis mérete miatt és a tulajdonosok szokásai mentén tervezve kád helyett zuhanykabin lett beépítve. A fürdőszoba alapterületét tekintve a bejárat jobb oldalán az ablak melletti sarkot foglaltuk le a zuhanyzónak. De, hogy egy "csavar" is legyen a dologban, úgy épült a zuhanyzó fala, hogy mögötte keletkező tér alkalmas lett beépített szekrény bútor kialakítására. A zuhanyzó burkolás pedig úgy lett készítve, hogy markáns virágmintás motívumokkal azonnal szemet szúrjon. A virág mintában található fekete fehér szín kombináció a környezet vaj színétől erősen elkülönül. Ráadásul a zuhanyzó áttetsző íves üvegfalán keresztül teljes pompájában látható.

fürdőszoba ülőke készítés


A zuhanyzó mellett lévő másik oldalon lévő rész is teljesen beépült. Egy falfülke kapott helyet, amibe egy ülő alkalmatosság készült A falfülkében lévő íves kialakítású ülőke és a mozaik csempe burkolás szintén látványosságot teremt. Így a fantázia eme szüleménye többszörösen is hasznos lett.


A bejárat baloldalára került a kényelmes méretű mosdó pult. A mosdó pakoló felületet biztosító pultja gránit lapból, íves és lekerekített megoldással készült. A gránit már önmagában is jelenség, így nem csoda hogy ebbe a fürdőszobába lépve bármerre is nézünk, tátva marad a szánk.

épített mosdó bútor

A mosdó bútor két alapvető alapanyagból készült. A pultrész a már az előbb is említett gránit lapból és az ezt tartó szerkezeti részből, amelyik fekete színű mozaik burkoló lapokkal van burkolva. Az íves mosdópult a mozaik lapokkal egy egységet képeznek. Ugyanebben az ívben készült az utólag behelyezett fa alapú mosdó szekrény, mely szintén feketeszínű, selyemfényű festést kapott. Az ajtó foganytú egyben a kéztörlő tartására is alkalmas, ráadásul a krómozott fogantyú elegánsnak hat a fekete háttérben.

mosdó pult gránit lappal fürdőszoba mosdó


A mosdó elengedhetetlen kelléke a tükör süllyesztve a burkolás helyére lett ragasztva. Ez a tükör elhelyezési megoldás praktikus mivel a burkoló lapok ára és a burkolás ára is megspórolható ezen a területen. A tükör előtt tartózkodó személyeket egy állítható lámpatest és annak fényforrása segítségével lehet célzottabban megvilágítani.wc a fürdőszobában fürdőszoba wcA fürdőszoba utolsó bemutatásra kerülő berendezése a wc a mosdó mellett kapott helyet. A szemek elől rejtett wc tartálya további szerkezeti ötlet megvalósíthatóságát vetette fel. Legtöbbször teljesen megfeledkeznek fürdőszoba felújításkor a tervezők a wc feletti keletkezett tér belsőépítészeti hasznosításáról. Márpedig ez a tér remekül hasznosítható, ami ennek a fürdőszoba falán úgy valósult meg, hogy a wc tartályt rejtő szerkezet tovább építésével felfelé egy falfülke, oldal irányú építéssel pedig egy épített mosdó bútor lett készítve. Az ilyen elfeledett terek beépítésével jutott a család egy igen jól összehangolt külsővel és tartalmi berendezéssel ellátott fürdőszobához.

Élvezze Ön is a szakmai tudást és a fürdőszoba felújítás tapasztalatot!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: fekete-fefér 30x60-as lapokkal

fürdőszoba fekete színekben
mozaik falfülke burkolás mozaik burkolat wc hátsó falán mozaik burkolás


Rektifikált (pontos méretre igazított) magas fényű burkoló lapokkal készített fürdőszoba burkolat elegáns külsőt biztosít. A polírozott burkoló lapok felülete tükörként veri vissza a fényt, amivel tovább fokozódik az a méltóság, amit a választott színösszetétel is csak megerősít. Ismerkedjen meg ezzel a fekete fehér fürdőszobával!


Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

fekete - fehér burkolás a fürdőszobában

Él csiszolt és polírozott burkoló lapokkal készült ez a fürdőszoba, minőségi kerámia mozaik díszítéssel. A burkoló lapok mérete 60x30, a burkoló lapok fugatávolsága pedig 1 mm. A burkoló lapok ugyan rektifikáltak (pontos méretre vágott), mégsem szabad a fürdőszoba szalonokban sokszor helytelenül javasolt zárt fugatávolsággal elkészteni a fürdőszoba burkolatot. Már az 1mm is kompromisszum, hiszen a fugagyártók ajánlata szerint a helyesen elkészített fuga 2mm szélességtől kezdődik. Mivel a burkoló lapok igen közel vannak egymáshoz és annak ellenére, hogy ez a burkolat árában a felső szinthez közelít, mégis felszíni síkbeli problémákat mutatott, a burkolás a normális munkaidő kétszeresét igényelte. A többlet munkaidőt a burkoló lapok síkba igazítása és az élvédők fordított elhelyezése okozta.

aljzat burkolás sorok kitűzése kontakt ragasztás


Fürdőszoba burkolat síkba igazítása: A megfelelő aljzat előkészítés után a burkoló lapok Üregmentes ragasztás technológiáról itt olvashat!kontakt ragasztással kétoldali kenéssel lettek elkészítve. A burkolandó felület és a burkoló lapok is meg lettek kenve ragasztóval. Ezzel a burkolás technikával biztosítható a tökéletes tapadás.burkolat sík igazítás burkolat ékelés


A burkoló lapok síkba igazításának ellenőrzéséhez nélkülözhetetlen élvonalzó segítségével a burkoló lapok "görbeségéből származó hibákat Burkolat feszítésére, síkbaigazítására komplett rendszereket fejlesztettek ki!
Segítségével könnyedén síkba igazíthatók a burkoló lapok! Olvasson erről itt!
ékelés
sel korrigáltuk. A burkoló lapok 1-1mm-es síkbeli eltérését kiküszöböltük az ékek feszítésével: A többlet burkoló munkaidőt igénybevevő burkolás módszer eredményeként, a fürdőszoba burkolata, teljesen sík felületet kapott. A másik technikai megoldás, ami több burkolás munkaidőt igényelt, az él védők fordított elhelyezése volt. Az volt a kívánalom ügyfél részéről hogy az élvédőket szemből nézve minél kevésbé láthatók legyenek.

falfülke falfülke díszes mozaik háttérrel


Ehhez viszont a burkolás menetén kellett változtatni. A pontos illesztés kialakításához (mindenhol 1mm fuga távolság van!) lézeres bemérés szükségeltetett. A precíz burkoló munkának köszönhetően a végeredmény, hálás ügyfelet eredményezett.

Még egy szó a mozaikról is: A fürdőszobában lévő wc elkülönülését és persze a fekete burkoló lapok egyhangúságának megtörését szolgáló mozaik burkolat a A falfülke olyan helyeken is kialakítható amire nem is gondolt!
Nézzen kőrbe itt!
falfülke
burkolatában is jelen van.

Így készült el ez a remek tetőtéri fürdőszoba!

Élvezze Ön is a szakmai tudást és a fürdőszoba felújítás tapasztalatot!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: fekete fefér piros burkoló lapokkal

olaszos furdőszoba
fürdőszoba rejtett szekrény beépített kád falfülkével épített mosdó


Olasz divat irányzat egyik alkotó színe a fekete, fehér és a piros. Egyszerű, de ugyanakkor jelentős kontrasztot adó színek, szinte megbabonázzák az embert. Egy kicsinek nem mondható fürdőszoba elegáns burkolat összeállításával ismerkedhet a fürdőszoba felújítás, burkolás képek segítségével.

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

beépített kád flfülke háttérben beépített kád mögötti tés hasznosítása szekrénynek

Az olasz egyik divat irányzatára jellemző jegyek ennél a fürdőszobánál a színekben tükröződnek. A fekete fehér komor kontrasztját a piros remekül elfeledteti. Az alkalmazott burkoló lapok túlnyomó többségben a tisztaságot árasztó fehér színben pompázik. Ehhez párosul a fekete, mellyel felettébb hangsúlyozni lehet a színek kontrasztjába állított berendezéseket.kád falfülke szpot világítással beépített kád hosszanti burkolással


A nagy alapterület ellenére a legtöbb adódó lehetőséget kihasználva a belsőépítészet munkák úgy lettek kialakítva, hogy rejtett polcok alakuljanak ki. A nagy hely lehetőséget adott például a beépített kád mögötti tér kialakítására. Fürdéskor igen hasznos a kádat övező süllyesztett falfülke, melyekre nem csak a tisztálkodáshoz szükséges piperék, de még díszítés célját szolgáló csecsebecsék elhelyezését is biztosítja. A hangulati megvilágítást a falfülke felső burkoló lapjaiba rejtett spot lámpák biztosítják.

fürdőszoba rejtett szekrények wc melletti rejtett szekrény


A kád mögötti maradék térben pedig egy komoly pakolási lehetőséget biztosító szekrényt lehetett kialakítani. A szekrények belseje a pakolás rendszerezéséhez szükséges kényelmi eszközöket tartalmazza. A rejtett szekrények ajtaja pedig magas fényű piros színű fóliával van kasírozva. Magas fénye jól igazodik a fürdőszoba burkoló lapok magas fényéhez.fürdőszoba burkolás piros és fehér, fekete szinekkel fali wc és bide


Wc, bide, és megint egy újabb falfülke. Ez a falfülke is nélkülözhetetlen, hiszen a bide használatához tisztálkodó szerekre van szükség, amit legjobb elhelyezni a kéz közelbe. A falfülke a lehető legjobb megoldást kínálja erre a célra. A süllyesztett kivitelű fali wc szerkezete miatt kínálkozik a lehetőség ennek a kialakítására. Sokan nem gondolnak a falfülkék áldásos jelenlétére és az ilyen adódó alkalmakat elmulasztanak kihasználni. A wc szeparálása céljából a zuhanyfülke úgy lett építve, hogy takarást biztosítson a fürdőszoba bejárata felöl. Ez a fal egy felől jó takarást biztosít, másfelől a piros színekben pompázó virágmintás csempézés ízlésesen feldobja a fürdőszoba hangulatát.

épített mosdó bútor épített mosdó pult


A mosdó és a mosdó szekrény is épített kivitelű. A burkoló lapokkal együtt is csak 7cm vastag szerkezeti falak karcsú vonalakat kölcsönöznek az épített jelleg ellenére is. A két mosdó kényelmes tisztálkodáshoz ad lehetőséget egy nagyobb létszámú családnak is, megszüntetve a várakozás kínos perceit.
fürdőszoba belülről mosdó bútor beépített kád


Élvezze Ön is a szakmai tudást és a fürdőszoba felújítás tapasztalatot!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: fekete fefér piros burkoló lapokkal

kék fürdőszoba díszítő elemekkel
falsíkon belűli wc fürdőszoba tükör fürdőszoba díszítő világító


Különleges fényforrások, hatalmas tükör, tovább gondolt wc -bide beépítés mód és persze az elbűvölő kék szín. Ezek jellemzik ezt a fürdőszoba felújítás burkoló munkáit. Találhatunk mozaik burkolás, élvédő nélküli csempézés technikát: élsziszolást. Nyissa ki a fürdőszoba ajtaját, nézzen körbe és találjon fürdőszoba ötlet!

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

kád beépítés belépővel kád beépítés rejtett világítással

Kék és a bézs csempe szín találkozása a fürdőszoba falán az alábbi fürdőszoba felújítás képeken is látható remek enteriőrt eredményez. A kék színnel, tervezéskor óvatosan kell bánni. Ha túl sok van belőle, az hidegebbé teszi a fürdőszoba légkörét. Azonban kreatív ötletek, mint amilyenek ennél a burkolás munkánál is megvalósultak, kifejezetten csinossá teszik.

A fények , a megvilágítás nagyon fontos ebben a fürdőszoba helységben, hiszen egy jól eltalált rejtett fény hangulatossá teszi a fürdőszobát.

fali rejtett fényforrás

Beépített kád elő fal építés alkalmával mindig fennáll a lehetőség egy rejtett fény készítésére. A kád elő fala belépővel készítve, a mélyedést kihasználva kényelmesen elhelyezhetők az égők. Így a kád építés izgalmas eredményt hoz. Fokozandó a kád lábazatát megvilágító élményt, a falon is elhelyezhetők a különleges fényforrások.

Egyre divatosabbá válik a magából a burkoló lapból készített díszítésként funkcionáló világítást rejtő "dobozkák" Érdekes fürdőszoba felújítás ötlet ez, mely szintén hangulatot teremt. Egy vázra szerelt gipszkartonból készül a "doboz" levehető kivitelben, majd a burkolás munka során van a környezet színétől eltérő kék csempével burkolva. Élvédő helyett, a burkoló lapok gér csiszolással vannak kilencven fokos szögben egymáshoz igazítva. Ilyen burkolás módszerrel előnyösebb burkoló munka készíthető. Fokozott precíz burkoló munkát igényel az ilyen burkolás, de a ráfordított energia bőven megtérül. Mint ahogy a következő ötletes burkoló munka is meghozza a sikert.

wc és bide egymás mellett bide felett falfülke


Mások által elfeledett helyek kiaknázásából születik az a falfülke melyik kényelmes használhatóságán felül még jól is mutat. A fali wc tartályát rejtő szerkezet ötletes lehetőséget biztosít. Ennél a fürdőszoba burkoló munkánál a bide feletti rész építése lett úgy alakítva, hogy egy falfülke is helyet kapjon. Rejtett világítás mellett, még a bide használatakor szükséges piperék is kényelmesen elférnek benne.

falsíkba helyezett tükőr


A szemközti falon nagyméretű tükör is megtalálható, mely nélkülözhetetlen eleme a tér alakításának. A tükör, nagyító hatását sokan lebecsülik, pedig érdemes belőle minél nagyobbat beszerezni. Egyszerűen, csak a burkoló lapok helyére kell ragasztani tükör ragasztóval, így nem kell külön tükör felfogatót befúrni, nem áll ki a fal síkjából.
Nézzen meg további, fürdőszoba felújítás munkát más színben!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: Bambusz csempe családdal

beépített kád bambusz burkolat családdal burkolva
beépített kád falfülkével mozaik burkolással fürdőszoba káddal beépített kád előfal díszítő burkolás


Bambusz mintázatú burkoló lapok családjához tartozó csempe burkolat lett választva ehhez a fürdőszobához. A falfülke és a kád díszítését adó mozaik burkolat miatt némi burkolás technikai megoldást kellett alkalmazni. A fürdőszoba felújítás, burkolás menetéről is olvashat, ha megtekinti ezt az oldalt. Ismerje meg a bambusz burkoló lap családban rejlő lehetőségeket!

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

fürdőszoba kád fürdőkád burkolás

Fürdőszoba tervezésekor rengeteg fürdőszoba felújítás ötletet át kell nézni, hogy kialakulhasson egy elképzelés, amit a burkoló valóságba önthet!

Oldalaim segítségére vannak az ötlet adásában!


A burkolat tervezésével kezdődött a fürdőszoba kialakítása.
Erre azért is szükség volt, mert a falfülkének a pontos helyét, csak így lehetett meghatározni. Gipszkarton falakba tervezés hiányában utólag már csak szerencsével, vagy többletmunkával lehet kialakítani falfülkét. A burkolat kiosztás megtervezésének köszönhetően, a lábazati burkolás magassága, a falfülke szintjéig ér. Így szépen beleolvad a falfülke is az egész fürdőszoba burkolatba. A fürdőszoba falfülke burkolata mozaik csempe, keretezve lábazat színű burkoló lapokkal. Egy kis nehézség is akadt a mozaik miatt mivel a vastagsága jelentősen eltért a keretet is adó burkoló lapétól. Így a mozaik ragasztása előtt a magasságbeli különbségeket feltöltéssel kellett biztosítani. Sorrendben nem a keret készült el először. A pontosabb fugahézagok miatt utólag, amikor már a mozaik fel lett ragasztva, akkor lett a mozaik köré pontosan bevágva a keret.

kád beépítés folyamatai vízszigetelés beépített kádnál


Vízszigetelés is van a burkolat alatt, ami biztosítja, hogy ne kerülhessen víz a falakba. Hajlaterősítő szalag beágyazása elősegíti a hajlatok vízzárását ugyanúgy, mint az épített zuhanyzó esetében. Ennél a fürdőszobánál különösen fontos volt ez a gondoskodás, mivel könnyűszerkezetes falakba lévő gipszkarton nagyon gyorsan penészedéssel reagál a legkisebb vízre is. A burkolat alatt nem látszik ez a víz bejutása, ráadásul a túloldalon sem jön elő a beázás. Sokszor már csak akkor venni észre a víz bejutását a falakba, amikor menthetetlenül a falakat is cserélni kell.

falfülke vízszigetelés


Ezzel nem azt mondom, hogy normál válaszfalak esetén nem kell alkalmazni vízszigetelést. Ott is szükséges, csak abban az esetben "egyszerűbb" a helyreállítás. Végül is legokosabb megelőzni a beázást! "Jobb félni, mint megijedni", és még olcsóbb is előre gondoskodni a vízszigetelésről. Pláne ha ilyen szép fürdőszobánk van!
Nézzen meg további, fürdőszoba felújítás munkát más színben!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: különleges burkolattal

különleges burkolás mosdónál
különleges hangulatú fürdőszoba érdekes mosdótál


A fürdőszoba burkolat kialakításakor bátran használhatjuk képzelő erőnket! Mint ahogy ennek a fürdőszoba burkoló munkáinak megálmodásakor is hosszas tervezéssel telt az idő. Célunk, a teljesen egyedi arculat mellett a különféle burkoló anyagok közti összhang megteremtése is volt. Számos hangulatos megjelenést biztosító burkolás elemekkel vegyítve, olyan burkolatot sikerült komponálni, mely a természet közelségét sugalja.

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

Ezen az oldalon szeretnék röviden bemutatni egy olyan fürdőszobát, mely eltér a szokványostól. Nem a fürdőszoba berendezései, mint inkább az alkalmazott burkolás, teszi különlegessé ezt a természet közelségét sugalló fürdőszobát.fürdőszoba különlegesség

A terméskő, a Tőrt burkolatból gyönyörű burkolás munkák születnek!
Nézzen be ide!
tört mozaik
és mediterrán hangulatot idéző burkoló lapok mesteri kompozíciója sikeredett e fürdőszoba felújítás alkalmával. Az alkalmazott terméskő sík felülete, alkalmas a padló és az oldalfalak burkolásához egyaránt. A terméskő lapok egyenetlen szélei a természetesség jegyeit adja vissza. A burkolaton nincsenek egyenes vonalak, mint ahogy a természetben is leginkább a szabálytalan vonalak uralkodnak. A tört burkoló lapokból készített mozaik végig vonul az összes fürdőszoba oldalon és a padlón is. A színekben a föld és a fa jegyek uralkodnak, a barna és a zöld. A hatalmas tükör, az ablak fém jellege társulva a mosdó tál tűz jellegével, igazán harmonikussá teszik ezt a fürdőszobát. A természetes fényforrás két irányból is bejut, így a sötét színek ellensúlya természetes módon is kialakul. Igazi nappali fényben fürdik a fürdőszoba. Ez a vonás is jellegzetesen mediterrán.

különleges fürdőszoba mosdó


Ugyanakkor a kádban lubickolva nem látnak be az ablakon keresztül. Az ablak fix, nem nyitható üvegezése savmaratott technikával lett átláthatatlanná téve amellett, hogy a napfényt még beengedi. Burkoló szemmel ez a fürdőszoba egy igazi kihívás, mivel a burkolatot megfelelő sorrendben kellett elkészíteni. Először a tört mozaik vonulatával kell bíbelődi. A terméskő és burkoló lapvágások következnek. Sokszor kell készíteni papírból vágási sablont, annak érdekében, hogy a törtmozaikhoz tökéletes egyenletességgel igazodjon a vágott terméskő és burkoló lap. Egyszóval sok burkoló munkaóra és sok türelem szükséges, míg a remekmű elkészül.


mosdó bútor különlegesség


A mosdó bútor vissza fogott, egyszerű vonásaival, egyedi mosdótáljával és a tükörből induló csapjával teremt látványosságot. A mosdó szekrényének ajtajai, ívesen követik a mosdópult gránit lapjának formáját. Gránit lap lekerekítése fokozza a lágy érzetet. A gránit természet alkotta erezete és színe pedig jól passzol a környezetbe.Nézzen meg további, fürdőszoba felújítás munkát más színben!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: Mályva csempe burkolás

mályva színű fürdőszoba épített mosdóval
fürdőszoba díszítő led fürdőszoba mennyezet szpot lámpával magasított zuhanytálca


A mályva, ez a nőies színvilág igazán remek választás a fürdőszoba felújítás alkalmával. Még ha nem áll "táncolásra" is elegendő hely, akkor is berendezhetjük és igazíthatjuk a burkoló lapok mintáját úgy, hogy kellemes összhatással a szükséges berendezések nem zsúfolódnak össze. Optikai burkoló trükkök segítenek ebben!

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

Ez a fürdőszoba mályva szín jellegzetes hangulatával emelkedik ki a többi fürdőszoba felújítás munkák közül. Egy picike alapterületű fürdőszoba is lehet hangulatos, ha kellő figyelmet szentelünk a fürdőszoba berendezéseinek és burkoló lap szineinek, a formák, ötletek megtervezésére.

mályvás színű fürdőszoba

Mivel a választott csempe színe mályva, ezért minden további ehhez a nőies színhez igazodik. Ahhoz, hogy ne legyen túl sok a mályva színből, variálva vannak az árnyalatok és a burkoló lap méretek is. A mozaik burkolás izgalmasabbá teszi az összképet. Persze a formák tökéletesebb követésére is alkalmasabb az apró kockás mozaik csempe.

A zuhanyzó, és egyben kis kádnak is felfogható tálca magasítás oldalfalának íves kialakításához ez volt a legjobb választás. A zuhanyzó belsejében kis perem is lett építve kényelmi célokból, mivel polcokat nem szeretik a tulajdonosok, viszont a piperéknek helyet kell szorítani.

magasított zuhanytálcaAz ilyen építés, mint megoldás, látványos és praktikus is egyben. Egy újabb példa arra, hogy nem csak beépített kádat lehet ilyen módon megépíteni. A zuhanykabin üvegfala, és az elhúzható üvegajtó füstszínű, ami tovább fokozza a beépített zuhanyzó látványosságát.
fürdőszoba polcok, dísz világítás


Ha már a látvány fokozásánál tartok, akkor érdemes megemlíteni az épített mosdó melletti és a tükört határoló bordűrben megjelenő különleges ledsoros világítást is.
Ez a ledvilágítás díszítésként funkcionál.
Teljesen el lehet különíteni a többi fényforrástól, így ha csak azt kapcsoljuk fel a fürdőszoba megtelik a variálható színű fényével.
Mivel a led keveset fogyaszt ezért ez a látványelem egyre elterjedtebb lett. Egyre több fürdőszoba díszítése, különleges világítása készűl ilyen módon.


fürdőszoba álmennyezeti dísz világítás


A mennyezeti világítás is különleges, de nem a felhasznált világító testek miatt, hanem mert a Fürdőszoba felújítás jó alkalom a belsőépítészet megoldások alkalmazására!
Ilyen az álmennyezet kialakítás is!
Nézzen be ide!
mennyezet
díszének mályva színű festéssel elért hatása különleges és bármelyik fürdőszoba ékessége lehet. Ez is egy egyszerű megoldás, egy olyan törekvés eredménye, mely a könnyen megvalósítható ötleteket hasznosítja.
De bemutatok még egy ötletes burkolás módot, mely forma bontó. Az épített mosdó előtti aljzat burkolás, burkoló lapjára gondolok.

fürdőszoba burkolás minta


Egyfajta Burkolás mintákkal feldobhatjuk a fürdőszoba felújítás burkolás munkát!
Találjon itt ötletre!
szőnyeg
ként emelkedik ki a környezet mályva színétől eltérő bézs színű burkoló padlólap alkalmazása. Ebben az aljat burkolás munkában még egy csavar van. A hálós burkoló lap rakásmódba, szerkesztett diagonál kivitelü lapok összecsúsztatva, egymást fedve kerültek. Ez egy érdekes burkoló megoldás, mint ahogy az élvédők kiváltásának módja is azonnal szembe tűnhet. Hisz nem találni a fürdőszobában sehol élvédőt. Helyette a burkoló lapok széleinek 45 fokos csiszolásával alakítottuk ki az éleket. Ezekből a gércsiszolt élekből van jócskán, mivel több polc is készült és a mosdópult is csupa élekből áll, és bizony az élvédő szín választásánál azonnal felmerült az ilyen burkolás mód megvalósítása. Sokszor nehéz olyan színű élvédőt találni, ami tökéletesen illeszkedik a burkoló lapokhoz. Ekkor lehet a legjobban kiaknázni ezt az élvédő helyettesítő burkolás módszert.Nézzen meg további, fürdőszoba felújítás munkát más színben!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: narancs-barna színű burkolás

fürdőszoba narancs színvilág
narancs és barna burkolat a fürdőszobában fürdőszoba narancs és barna burkolás 


Akik szeretik a narancs szint, azoknak ez a fürdőszoba teli találat lesz. Az átlagos méretű fürdőszoba felújítás, átlagon felüli fürdőszoba enteriőrt alakított ki. Mindennek helye van, amire szükség lehet, és mégsem lett túlzsúfolva a helység. A wc lefolyó eldobozolásával érdekes lehetőségeket aknáztunk ki. A belsőépítészeti megoldás rejtett világítással szerelt falfülkéket eredményezett, csodás hangulatot árasztva szerte szét.

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

Narancs szín a fürdőszoba burkolaton?


fürdőszoba épített polcok fürdőszoba meleg színekkel

A megszokottól eltérő fürdőszoba színösszeállítás első gondolatra még idegen érzéseket hozott elő a tervezés folyamán. Azonban a tulajdonos imádja a meleg narancsos színeket, ezért a fürdőszoba színösszetétel egyik meghatározója a narancssárga burkoló lap lett. Barna színnel kombinálva igazán kellemes hangulatos fürdőszoba enteriőr alakult ki.


narancs és barna színű burkolás fürdőszobábanÍgy a narancssárga, ami elsőre szokatlan szín, az idő haladtával egy igazi látványos elemmé tette a fürdőszoba burkolatát. A fürdőszoba alapterületét tekintve az átlaghoz közeli, mivel a területe a 6m² körüli.fürdőszoba látkép


A berendezések kényelmesen elférnek, bár szívem szerint a wc-t másik oldalra raktam volna, de a lefolyó közelsége és a többi bútorzat elrendezése megalkuvásra ösztönzött. Sajnos a wc lefolyója a fürdőszoba bejárattal szemközti falon kívül fut ezért ki kellett találni egy olyan burkolat alakzatot, amellyel a lefolyó feltűnés nélkül eltüntethető.

fürdőszoba belsőépítészet


Vagy a fürdőszoba fal síkjából kiálló csempézés móddal, vagy burkolás színével, de ez az alakzat végig megjelenik a teljes fürdőszoba burkolás folyamán.
Az eltérő burkolás színek játékos megoldást kínált, és a végeredmény szempontjából meghatározójává vált a fürdőszobának. A kád beépítésénél a homlokfal egy belépővel lett kialakítva, aminek a vízszintes síkjára spot lámpák kerültek. Ugyan úgy, mint ahogy az összes kialakult falfülke környezetét, rejtett világítás díszit.

fürdőszoba belsőépítészet kialakítás


Néhány burkolás technikai információ:
A burkoló lapok sarokpontjai megfelelő árnyalatú élvédő híjján élvédő helyett gércsiszolással lett kialakítva. A padló burkoló lapokkal 45° szögben, szinváltás burkolás minta készült.
Nézzen meg további, fürdőszoba felújítás munkát más színben!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: Kék csempe, kék mozaik burkolás

mosdóbútor kék csempével
beépített wc kék csempével beépített kád kék mozaik csempe díszítéssel


A kék színű burkolás nyugalmat sugároz. Fürdőszoba a nyugalom szigete, így a természethez közel álló színválasztással fokozhatjuk a azt az élményt, amit relaxáláskor megkívánunk. A látvány színvonalának emelésére néhány burkoló trükköt is bevetve érhető el az, amit ez a fürdőszoba rejt!

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

épített mosdó kék burkolattal

Egyszerűnek látszik ez a fürdőszoba felújítás, és valóban egyszerű is, mégis tökéletes a maga nemében, hiszen Megrendelőm valamennyi igényét ki tudja szolgálni ez a helyiség. Annak ellenére hogy egy tetőtérben kialakított fürdőszoba helységről beszélünk, elfért benne egy nagy épített előfalú kád, egy épített mosdó, ami ráadásul igen kényelmes méretűre sikeredett és még jutott hely a wc és a higénia egyik fotos berendezésének is a bidének. A fürdőszoba szinvilágát a kék burkoló lapok befolyásolják. Ez a fürdőszoba a hideg kék szín ellenére sem lett rideg hatású. Ezt az arányok betartásával értük el. A fürdőszoba falai csak mell magasságig lett csempézve, így a burkolás feletti falak világos színe ellensúlyozni tudja a kék hatását. Egyébként a kék csempe a fürdőszoba falaira már csak azért is megfelelő választás, hisz ez a szín a nyugalom és a békesség szinbolikus jelképe. A lakásunkban egyetlen olyan helység van ahol a fárasztó nap végén megpihenve ellazulhatunk, ez a fürdőszoba!
A kék szín a tengert és a tiszta égboltot is behozza lakásunkba. De a kék csempék választásánál végig kell gondolnunk mit szereténk elérni, mert a kék annyira erős befolyással van hogy az árnyalatai más és más hatást váltanak ki. Jelen fürdőszoba burkolás alkalmával a kék sötét árnyalatára esett a választás, így a kissé férfias megjelenés mellett a bölcsesség és stabilitás hangsúlya is befolyásolja a helységről alkotott benyomásainkat. A burkolás minta kialakítása során egyszerűen csak a burkolati lapok méreteivel kombináltunk. Olyan burkoló lapokkal, amelyek valóban olcsón beszerezhetőek. A hatás nem nevezhető exkluzívnak vagy modernek, ám a funkcióját tökéletesen betölti: a kék árnyalatú burkolás, és az azokat elválasztó fehér fuga rétegek máris tökéletessé és harmonikusan egységessé varázsolják a fürdőszoba képét. Az oldalszéleken futó egészen világos színű vékony és keskeny réteget a közepes méretű sötétkék burkolat lapok követik. Ezek egészen kis méretű sötétkék burkolat lapokban végződnek, közvetlenül a süllyesztett módszerrel beépített mosdópult rétegébe érkezve. Mint látható, ebben a fürdőszobában a mosdópultok teteje is burkoló lappal van ellátva. Ez a megoldás napjainkban egyre népszerűbbé kezd válni a Megrendelők körében. Mivel volt elég hely a fürdőszobában ezért az épített mosdó szélessége a rendelkezésre álló teret maximálisan kitölti. Akár két mosdó is elférne, de a család nem kívánt élni a dupla megoldással, így nyertek a mosdópult tetején egy hatalmas helyet, amit a család hölgy tagjai tele pakolhatnak mindenféle piperékkel. A tükör alatt elhelyezkedő beépített mosdó beépítésekor, a lábat 7,5cm-es ytong falazó elemmel majd rákerült egy áthidaló és végül egy 8 cm vastag xps lemez. Áthidaló szereppel bíró vasbeton segítségével tudtam garantálni a mosdó pult megfelelő stabilitását. Az egész építmény alul felül burkoló lapokkal nyerte el a végső megjelenést. Burkoló lapok élvédő használata nélkül, élcsiszolással (gércsiszolás) lett kialakítva. A mosdó pult burkolás munkálatainak befelyezése után utólag került a helyére a mosdó tálja.

wc és bide kék színű csempével

Az épített mosdó mellett kényelmes távolságban egymás mellett elfért a wc és a bide. A wc rejtett tartállyal szintén hozzájárul az kedvező összkép kialkulásához. Jól látható, hogy a WC és az intim higiéniáért felelős bidé felett tovább folytatódik a hálós burkolás mintában elhelyezkedő, szabályos négyzet alakú sötétkék színű burkolati mintázat. Az egyszerű hatású burkolati lapok méreteinek segítségével azonban sikerült felturbóznom a látványt a négy-négy darab kisebb méretű burkolat lapból kialakított burkoló lapok felhasználásával. Ám, amint a tekintetünk még ennél is egy kicsit feljebb kúszik, látható, hogy a WC és a bidé felett elhelyezkedő oldalfalat még az üvegtégla is tovább díszíti. Egy másik helységgel közös falon rakott üvegtéglák a fényviszonyok javulását is eredményezik. A kék színű Fürdőszoba felújítás kreatív megközelítései közt az üvegtégla ezer arcát mutatom be Önnek itt!üvegtégla a természetes fény bejuttatása mellett a két helység kölcsönös hangulat világítását is biztosítja.

fürdőszoba kád kék csempével

A fürdőszoba emelt parapet falához került a beépített kád. A tető síkja nem befojásolja a kád használhatóságát, ráadásul a legoptimálisabb elrendezés is így alakult. A kád beépítés szokásos stabilitást adó módja mellett egy kis plusz design elemet kapott. A kád ovális formáját legjobban a mozaik burkolat adhatja vissza. Ezért ennél a fürdőszoba burkoló munkáinak megtervezésekor is a mozaik burkolat kapta a főszertepet. Mivel a kád egy jeletntős méretű bútor ezért a mozaik burkoló lapokkal díszítve feltűnő jelenséggé varázsolható. Még a padló burkolatában is visszaköszön a mozaik! Mivel a mozaik lapok kevert kék árnyalatból állnak ezért jól kiegészítik a teljes fali és aljzat burkolást. Ezek után már elmondhatjuk, hogy ez az a fürdőszoba, amely jól mutatja, hogy kevesebb pénzből is ízlésesen és egy életre szólóan ki lehet alakítani a fürdőszobát és az abban rejlő különféle burkolat elemeket. Az pedig kétségtelen, hogy százszorta többet ér egy beépített mosdó, mintha az ember a boltban vásárolná meg a mosdópultot, amelynek hordozó alapanyaga fa és a vízpára hatására káros következményekkel reagál, amely egyet jelent azzal, hogy az ember a következő évben már veheti is a következő mosdópultot.Nézzen meg további, fürdőszoba felújítás munkát más színben!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: bambusz mintázatú burkolás

fürdőszoba bambusz burkolattal
bambusz burkolat család bambusz burkolólapokkal fürdőszoba zöld szín fürdőszoba


A fürdőszoba méretét tekintve átlagosnak mondható szélességben éppen befér egy kád, hosszában pedig alig haladja meg a három métert. A keskeny alapterület ellenére mégis berendezhető úgy a fürdőszoba, hogy amire szükség van az helyet kapjon. A választott burkolat család a bambusz hangulatát igyekszik visszaadni nagy sikererrel. A tér nagyításáról a mosdópult feletti tükör gondoskodik. A szpot lámpák pedig a hangulatos világításban segétkeznek.

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

bambusz burkolás fürdőszoba

A fürdőszoba burkolataként remek választás a bambuszt mintázó csempék választása. A variálható bambusz burkolat család egyes elemei jól igazíthatók bármely elképzeléshez. Ezen az oldalon látható fürdőszoba burkolás alkalmával még a bambusz burkolat mozaik elemeit is felhasználtuk.

beépített wc és kád

A fürdőszoba adottsága a berendezések elhelyezése szempontjából, nem mondható optimálisnak. Hosszúkás alapterületű fürdőszoba szélességében csak egy aszimmetrikus kád fér el. A fürdőszoba legtávolabbi részébe a bejárattal szemközti falhoz lett beépítve, így a legnagyobb helyigényt igénylő kád elhelyezése után sem csökkent le a rendelkezésre álló tér. Vagyis ez az elrendezés tűnt a legoptimálisabbnak.


aljzat szín váltás

A fali wc szorosan a kád mellé lett telepítve, mégis a kád ívelt része miatt kényelmes hozzáférés nyílik a wc használatához. A kád homlokfala és a wc szerkezetet takaró falazat mozaik burkoló lapokkal van burkolva. A mozaik burkoló lapokkal remekül lehet a kád ívét követve csempézni, kinézetben pedig jól illeszkedik a többi burkoló lap méretekhez. A különféle méretű csempék használata mindig jó kombinációnak hatnak, ezért ha egy fürdőszoba felújításkor a burkolat tervezése előtt áll, feltétlen vegye számításba az ilyen összeállítást:
Mozaik burkolatot a fürdőszobába!

kád feletti álmennyezet

A hangulatos világításról a kád felett, a kád ívét követő gipszkartonnal kialakított álmennyezetbe helyezett spotlámpák biztosítják. Az aljzat burkolás a burkoló lap család három padlólapjából két félét is felhasznál. A sötét barna szín most itt nélkülözve lett, viszont a felhasznált két féle színt a kád ívével egyezően burkoltuk. Ez az elválasztás egységet szimbolizál a beépített kád és a wc között. Az oldalfalon lévő bambusz mintázatú csempe sorok úgy lett a burkolás folyamán felragasztva, hogy a bambusz levelek nem egy síkban végződnek. Bár a burkoló lap család, díszítő bambuszt mintázó csempéi úgy vannak különféle végződéssel gyárilag készítve, hogy ez automatikusan is megvalósul, mégis az ilyen rakási móddal tovább fokozható természetesség jellege. Ezt a jelleget tovább lehetne erősíteni, mivel a bambuszmintás csempét két féle egymástól jól elkülönülő árnyalattal hozzák forgalomba. De itt nem volt szükség a további hangsúlyozásra.beépített wc mozaik burkolattal mosdó bambusz utánzó burkolat

Sok fürdőszoba tervezésekor okoz gondot a mosógép elhelyezése. A legjobb "álcázásra", és helykihasználásra remek megoldást kínál a mosdó pult részeként kialakítani a mosógép helyét. Csak arra kell ügyelni, hogy ne a mosógép mögött legyenek az elektromos és a vizes csatlakozások annak érdekében, hogy a gépet teljesen el lehessen süllyeszteni a mosdópult alá. Ezzel a megoldással úgy el lehet helyezni a gépet, hogy az "szinte" nem is foglal helyet. A mosógép tetejére nyúló mosdópult teljes egészében hasznos felületet nyújt, amire rendkívül nagy szükség van.

fürdőszoba tükőr gravírozása

A mosdó feletti tükör keretezése a burkolat síkjából kiálló bambusz törzset mintáz. Ez a listellóként használható elem is két féle színben kerül forgalomba, így könnyebben hozzá lehet igazítani a színösszeállítást a mosdó pulthoz. A tükör gravírozásával a bambusz minta folytatódik, mint ahogy a bambuszmintás csempével burkolt fürdőszobák bemutatása is. Következő oldalakon szeretnék még számos megoldásokat bemutatni ezzel a burkoló családdal. Vannak még olyan díszítő elemek amelyek, meghökkentő módon ruházzák fel a fürdőszobát!Nézzen meg további, fürdőszoba felújítás munkát más színben!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: tágas fürdőszoba burkolás

bérház fürdőszoba
épített zuhanyzó kőrűl kavics ágy kerek mosdó zuhanyzó burkolás


Régi bérházban óriási terek vannak, amiből ez a fürdőszoba is kapott bőven. Így nem kellett takarékoskodni a hellyel ezért a zuhanykabin úgy lett kialakítva, hogy teljesen elkülönüljön a többi berendezéstől. A kavicságy is ezt a célt szolgálja, mindamellett, hogy díszítő elemként is funkcionál. A gömbölyű mosdó is igazi....

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

gömbölyded mosdótál fali mosdó mosdó

A mosdó egyedi gömbölyű vonalai azonnal felhívják a figyelmünket. Tovább fokozza ezt a figyelem felkeltést a választott csaptelep hosszabb nyakformája. Háttér kereteként funkcionáló, kisebb méretű burkoló lapok kockánként eltérő színe változatosan, már-már mediterrán jellegűen felöltözteti ezt a fürdőszobát. Az amúgy is tág teret tovább növeli a világos árnyalatú, és átlagostól eltérően nagyobb méretű aljzatburkolat.

mosdó körüli burkolás

Zuhanyzó hátfalát adó burkolat fektetett elhelyezése és mérete is növeli a térérzetet. Még az átláthatóságot biztosító üvegfal is ezt a célt szolgálja.

zuhanyzó fala

Természetesen a kényelem is fő szempont volt a kialakításoknál.
A zuhanyzó padlólapok egy síkban vannak a fürdőszoba burkolat síkjával.


épített zuhanyzó szegélyező kavicságíkavicságy a zuhanyzó körűl

Nem szegélyezi a zuhanyzó tálcáját perem, mely elzárja más esetekben a víz útját, megakadályozva kijutását a zuhanyzóból. Helyette lejtéssel a hátsó fal felé van vezetve a víz, ahol a zuhanyzó szélességével egyező folyóka összegyűjti és a lefolyóba vezeti azt. Ráadásul a fal tövébe helyezett összefolyó nincs "útban", azaz láthatatlan módon funkcionál a víz elvezetésben. Még egy design elem kivitelezése ékesíti ezt a fürdőszobát: A hagyományokkal szakító, zuhanyzót körbeölelő, tisztaságot szimbolizáló fehér színű kavicságy.Egyedivé varázsolható a fürdőszobák a különböző burkoló anyagok, és megjelenési formák, fürdőszoba felújítás ötletek segítségével!Nézzen meg további, fürdőszoba felújítás munkát más színben!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, teljes körű átalakítás!


Fürdőszoba felújítás:

fekete fehér fürdőszoba
mosdó burkoló panellel díszítve beépített kád burkoló panel öltözettel beépített wc falfülkével


Kis helység, mégis a fürdőszoba felújítás mentén olyan elegáns külsőt kapott, amely bőven feledteti ezt.
Faltól falig beépítéssel maximálisan kihasználja a nagy kád, a rendelkezésre álló teret. Rejtett világítással és terjedelmes falfülkével még hangsúlyosabbá tettük mejelenését. Az épített mosdó és a beépített wc is különleges magas fényű fekete fehér burkolattal emeli a fürdőszoba fényét.

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

Ennél a burkoló munkánál egy kisméretű fürdőszoba állt rendelkezésre, ám az előzetesen kialakított kivitelezési tervnek köszönhetően még ebben a kis helyiségben is mindent be lehetett építeni, amely ennél jóval nagyobb fürdőszobában is megtalálható.

fürdőszoba felújítás fekete fehér burkolattal

Van itt beépített kád rejtett világítással, beépített mosdó gránit pulttal, pakolási lehetőséggel. Mi kellene ennél több?
A térérzetet növelni a beépített kád süllyesztésével, az épített mosdó méretével, falfülke kialakítással, valamint a burkolat dekorációs burkoló mintázat megfelelő kiválasztásával lehetett elérni. Ha megfigyeljük, a fürdőszoba burkolat színeiben a fekete és a fehér játszanak domináns szerepet. A fekete exkluzivitása a fehér vibráló kontrasztjával eleganciát sugall a fürdőszoba valamennyi területén, mindamellett, hogy a világosabb oldalfalak, a kádbelső vibráló fehérségével, valamint az aljzat világos színével kellemesen terülnek el a fekete burkoló lapok kerete között.
Ez a kisméretű fürdőszoba felújítás az egyik példája annak, hogy a burkolat lapok helyes kiválasztásával mennyire egyedi látványt tudunk elérni!

épített mosdó gránit pulttalépített mosdó polcokkal

A beépített mosdó mélysége megközelítőleg 55 cm, amelynek teteje polírozott gránit lapból került kivitelezésre. A mosdó tál alulról szerelt, így egy tökéletesen elegáns kivitelezési forma valósult meg. A mosdó pult szélessége a rendelkezésre álló hely szerint lett kialakítva, ám a beépítettség szempontjából éppen elegendő hely került a mosdó alatti szekrénynek is. Így ez a fürdőszoba bútor nem csak a látványt fokozza, de előnyös is a pakolás lehetősége miatt. A mosdó utólag felszerelhető ajtót kapott, hogy a lakásban élők ide kedvükre tudják elhelyezni különféle fürdőszobai tárgyaikat és kiegészítőiket.

beépített kád falfülkévelkád homlofal panel burkolás

Ezen a fürdőszoba képen a süllyesztéssel beépített kádat láthatjuk, amellyel szinte azonnal találkozik az ember tekintene, amint a fürdőszobába lép. Így érdemes gondos tervet szőni arra, hogy a fürdőkádat hogyan, milyen formában építjük be, hiszen a kád befolyásolja a legnagyobb mértékben a helyiség optikai megítélését. Mivel egy kisméretű fürdőszobáról van szó, a fürdőszoba felújítás kidolgozásakor még a különféle hangulati elemeket is előre pontosan le kellett rögzíteni. A süllyesztett kád esetén különösen fontos például előre meghatározni a lefolyó és a vízcsövek, az elektromos világitáshoz szükséges vezetékek elhelyezkedését. Az itt látható süllyesztett kivitelű kád pedig lehetőséget adott arra, hogy helytakarékos módon a kád magasságán némiképp csökkentve nagyobb térérzetet kölcsönözzünk a fürdőszobának. A kád elhelyezésénél nem gyári kád előlap lett beépítve, hanem a szokott beépítés módszerrel kád előfal készült, majd ragasztással dekorpanel alakítja ki a végeredményt, amelyen a burkolat mozaik mintázatot utánoznak. A dekor panelek hajlíthatósága és különleges felületük alkalmassá teszik a dekorációs burkolás elkészítéséhez. Ez a dekor panel visszaköszön a mosdó pult homlok falán és a süllyesztett kivitelű falfülkék hátsó frontján is, így összhangot teremtve a mosdópult, a kád és a fürdőszoba többi részlete között. A kád alsó szegélyének rejtett világítását az előlap "belépője" rejti, mely kiegészülve a kád mögötti falfülkék világításával egyedi fényjátékot biztosít, hangulatot teremt a fürdőszobában. A falfülke a kád építés módjából keletkezett. Mivel a fürdőszoba alapterülete téglalap így helyet nem vett el, hogy a kád a faltól 15cm-rel kijjebb került. Ám ezzel az építés változattal helyet nyertünk a fürdőkád használatkori piperéknek. A virág motívumú, nagy burkolat lapokkal készült burkolás pedig különösen egyedivé és harmonikussá varázsolja a fürdőszobát.

beépített wc falfülkefalfülke díszítő háttérrel

Végül még a wc süllyesztett szerkezete is úgy lett kialakítva, hogy az szolgálja az egész fürdőszoba kényelmét. A süllyesztett jelleg újabb falfülke kialakíthatóságát tette lehetővé. A polírozott, magas fényű fekete színű burkolat pedig biztosítja azt a kontrasztot, ami a megrendelő álma volt. De még a legmerészebb álmában sem gondolta volna, hogy az - az érzés, amit keresett, egy szépen kivitelezett fürdőszoba visszaadhat!
A teljes élményhez a burkoló szakember lelkiismeretes munkája épp úgy hozzájárult, mint a felhasznált anyagok és az ötletesen kialakított építés munkák!

fekete fehér fürdőszoba


Élvezze Ön is a szakmai tudást és a fürdőszoba felújítás tapasztalatot!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: Barna és bézs burkolás

fürdőszoba felújítás bézs barna színben
beépített kád  mosdó fa bútor beépített wc


A fürdőszoba felújítás után a bézs barna színű burkolat melegséget, harmóniát és eleganciát ad a helységnek. A mozaik burkolatok díszítő hatását kihasználva számos területet a figyelem központjába irányítja.
A berendezések sokasága mellett a jól megtervezett helykihasználás és persze a precíz kivitelezés is jellemzi ezt a munkát.

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

Ebben a bézs és barna színű fürdőszobában a lehető legtöbb bútor, fürdőszoba elem lett elhelyezve úgy, hogy a rendelkezésre álló tér nem tűnik zsúfoltnak. A választott csempék közül a sötétbarna és a világosabb tónusú krémszínű burkolás nem is illhetne jobban egymáshoz. Nehéz találni még egy ilyen jól passzoló fürdőszoba burkolás szint. Egymást kiegészítve nem csak játékos, egyedi, hanem exkluzív és elegáns hatást is kölcsönöznek a fürdőszobának.

alacsony beépítésű kádbeépített kád mögötti fal díszítő burkolás

A fürdőszoba egészére a meleg, kellemes hatás jellemző, mely kifinomultságot és a szépség iránti érzékenységet jeleníti meg a területen belül.
Ez a kedves hangulatot egyébként a világos, vajszínű burkolatnak köszönhető. A fürdőszoba aljzata nem sötét színnel lett burkolva, nehogy még a végén szűkösnek érződjenek az egyes fürdőszobai területek.


bézs barna fürdőszoba


Ezzel a világosabb aljzattal a teret azonban optikailag növelni lehetett, noha a fürdőszoba alapterülete éppen ideális, mégis félő volt, hogy egy sötétebb színnel ezt a remek hatást nem lehetett volna már ilyen szépen visszaadni. Megtalálható szinte minden, ami egy fürdőszobában egyáltalán szóba jöhet: A nélkülözhetetlen, félkörívben elhelyezkedő beépített kád: A belépővel épített kád előlapján lévő kerámia mozaik burkolás kontrasztja, még jobban vonzza a szemet, ráadásul ez a fürdőszoba burkolás stílus a kád csaptelep vonalában folytatódik az oldalfalon is. A hangulatosságot az épített kádperemre helyezhető gyertyákkal is fokozhatjuk. A kényelmet pedig az okosan tervezett kád szegletébe épített polcok adják.

épített fürdőszoba polcok

A fürdőkáddal szemközti oldalon egy sötétített üvegű, mély tálcás, burkolásnak is köszönhetően jól kiemelt zuhanykabin került beépítésre

zuhanyzó kabinsötétített üveges zuhanyzó kabin

Fürdőszoba felújításkor a berendezéseket úgy kellett elrendezni, hogy a fürdőszobát használó ne érezze azt, hogy „nincs kellő tere”, ám mindemellett a tárolás biztosítása is éppúgy elsődleges szempont volt. Nem hiába hát, hogy a zuhanykabin mellé még egy kis 5 polcból álló fürdőszobai szekrényke is elfért. A fürdőszoba bútorai közt Jelen van még a kisebb dolgok tárolását is megoldó mosdó, Az 50 cm beépítési mélységű mosdópult gyönyörű, széles és mély mosdókagylója alatt egy egyedien készített fapolc került beépítésre.

mosdó bútorfürdőszoba mosdó

A mosdót kiemeli a felette elhelyezkedő tükör, amely mellett a kis fehér színű fürdőszobai lámpa egyszerűséggel, bájjal, és kedves hangulattal ajándékozza meg a fürdőszoba felújítás ezen területét, mint ahogy ez a kedves könnyedség a helyiség többi területre is oly jellemző. Ám az esztétikum önmagában nem elegendő. Fontos a fürdőszoba belsőépítészet minőség is, melyet a hidegburkolás során alkalmazott kiváló burkoló segédanyagok és hozzáértő burkoló kezek biztosítják. A fürdőszobában a burkoló lapok vízterhelésnek vannak kitéve, ráadásul a fürdőszoba felújítás során az is fontos, hogy minden „tökéletesen” legyen kivitelezve. Munkáim során éppen ezért a hidegburkoló alapanyagok (mint pl. a mélyalapozó, a vízszigetelő rétegek beépítése, a jó minőségű ragasztó, a szilikon és a fuga) nem maradhatnak felhasználás nélkül.

fürdőszobai wcfalsíkon belüli wc

A fürdőszoba képen a WC-t láthatjuk, melyet dísztő elemmel, virágmintás csempézéssel lett egy kicsit feldobva. A wc a fürdőszobán belül a lehető legeldugottabb helyre került. (érthető okokból). A WC felett szimmetrikusan elosztott sötétbarna burkolat középvonalában rózsaszín virágok emelkednek ki könnyed játékosságot csempészve bele a látszólag egyszerű burkolás mintázatba. A barna fürdőszoba burkolat elválasztó kiemelése mellett a vajszínű fürdőszoba burkolat lapok egyedi hatással –mozaik szerűen- egyszerű módon teszik a helyiséget egyedivé, fiatalossá és moderné.Nézzen meg további, fürdőszoba felújítás munkát!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és
precíz burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: Barna és bézs burkolás

fürdőszoba felújítás
fali wc dísz burkolat épített polcok világítók fürdőszoba mosdó


Az örök, hosszan divatos bézs színű csempe kiegészítéseként a barna csempe szín kombináció kellően "feldobja" a fürdőszoba enteriőrt. A sötét színű burkolás kiemelheti például az épített polc környékét, de akár szegélydíszítések is készíthetők a kontraszt alkalmazásával. Igazán impozáns fürdőszoba felújítás munkára invitálom!

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

Mit tehetünk, ha a fürdőszoba egyik falán mennek fel a csatorna és vízcsövek?
Gondolná, hogy a most bemutatásra kerülő fürdőszoba bejáratával szemközti falon valaha ott csúfolkodott a csatorna és víz cső?

bézs barna fürdőszoba

Ugye megérte a fürdőszoba tervezésbe fektetett időt?

Ha egy kicsit a fürdőszoba felújítás tervezésekor végig gondoljuk a lehetőségeket, amikkel eltüntethetők az amúgy látványromboló falon kívüli csövek, akkor ilyen igazán kellemes légkörrel rendelkező fürdőszoba lesz az otthonunkban a nyugalom szigete.
Sokan megelégednek az egyszerűbb megoldásokkal, de ha tovább gondoljuk még a fürdőszoba építés, tervezés fázisában a csöveket eltüntető fürdőszoba belsőépítészet munkálatokat, akkor jó esély nyílik arra, hogy egy avatatlan szempárnak fel se tűnjön a fürdőszobában lévő kényszermegoldások.

Nézzük egy kicsit közelebbről!
A falon kívül elhelyezkedő csatorna lefolyó környezetébe célszerű elhelyezni azokat a fürdőszoba berendezéseket amelyeket rá kell csatlakoztatni. Jelen esetünkben ilyen a kád, a mosdó és a wc is.
Vegyük sorba!

beépített wc burkolás


A wc falba süllyesztett szerkezete, meglepő módon további lehetőségeket is kínál. Sokan egyszerűen a wc öblítőtartályt is magába foglaló szerkezetet csak egyszerűen körbe építik, megfosztva magukat a további belsőépítészet adta lehetőségektől. Pedig a wc tartály beépítése kínálja további lehetőségeket különféle polcok, beugrók, falfülkék kialakítására.

A kreatív belsőépítészet lehetőséget kínál a beépített kád mögötti "elveszett" tér hasznosítására. Bármilyen beépített kád esetében is szemléljük a kád környezetében elhelyezkedő polcot, széles, pakolásra is alkalmas kád peremet, úgy találjuk, hogy ezek használat szempontjából nélkülözhetetlenek és ráadásul meglétük kényelmesebbé teheti a tisztálkodást. Sokan egyszerűen, utólag felszerelhető polcot, pipere tartót helyeznek el a kád sarkában, vagy a zuhanyzó résznél. Ne feledkezzünk el arról, hogy ezek az általában krómos kivitelű tartók kiállnak a fürdőszoba falból, így jelentős helyet is foglalnak, mindamellett idővel el is rozsdásodnak!

fürdőszoba dísz megvilágítása

Ellenben a fürdőszoba felújítás lehetőségét felkarolva, kád perem építésével olyan helyet biztosíthatunk a beépített kád melletti közelségben, amelyik egyszerre ad lehetőséget a tisztálkodáshoz használt szerek, különféle "trükkös" csecsebecsék elhelyezésére. A wc beépítése adta a lehetőséget az aszimmetrikus kád rövidebbik oldalához való perem, dobogó építéshez. A csatornacső eltakarásával nyert felfutó falszakasz adja a következő fürdőszoba ötletet a polcok megépítéséhez. Egyszerűen kivitelezhető fürdőszoba belsőépítészet megoldással készíthető a polc, és amint a fürdőszoba képen is jól látható a látványért megéri a fantáziát igénybe venni. Ha már kialakult a kád mögötti tér, akkor azt méltó módon olyan megvilágítással egészíthetjük ki, amelyik egyre nagyobb teret hódit a fürdőszoba felújítást végeztetők körében. Olyan rejtett világítás ez, amely a falból kiemelkedő burkoló lapokkal készül. Rendszerint, mint e a fürdőszoba estében is, a burkoló lapok felülete díszes kivitelűek, mellyel még jobban hangsúlyozzák és kiemelik a világítótestet a környezetükből. A teljes összhang eléréséhez a mennyezet gipszkartonból a kád ívét követő kiemelkedéssel készült. Ebben az álmennyezetben foglalnak helyet a fürdőszobát megvilágító szpot lámpák.

mosdó melletti burkolat

Végére maradt a fürdőszoba mosdó, mely hivalkodástól mentes, mégis remekül illeszkedik ahhoz az enteriőrhöz, melyről a tulajdonos álmodott. A fürdőszoba burkolat is hozzájárul ahhoz, hogy a különféle "bútorok" megfelelően illeszkedjenek. A burkolás alapvetően bézs színnel készült. A barna burkoló lapok betétként, díszítésként jelennek meg.Nézzen meg további, fürdőszoba felújítás munkát!


Igényes fürdőszoba felújítás, teljes körű átalakítás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: Elegáns épített bútorok

kerek beépített fürdőkád
beépített mosdó beépített tükör épített íves mosdó


Az elegancia uralja ezt a fürdőszoba felújítást! A belsőépítészet minden porcikája ezt sugallja. A hatalmas tér lehetőséget adott hatalmas kerek kád elhelyezésére és egy impozáns megjelenésű épített mosdó kivitelezésére is!
Meginvitálom Önt ebbe a tetőtéri fürdőszobába!

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

A most bemutatásra kerülő fürdőszoba falai több szöget zárnak be, és ráadásul egy tetőtéri helységből lett kialakítva. Ezért a bútorok, az elhelyezés eléggé behatárolt volt, de mivel tágas a tér ezért jutott mindennek hely. A fürdőszoba felújítás tervezési célja a zsúfoltság elkerülése, a magas elegancia elérése volt.

Belépve a fürdőszoba terébe és tekintetünk máris ezzel az előkelő, klasszikus, minden szegletében eleganciát sugalló kör alakú beépített káddal találkozik.

kerek beépített kád

A kád beépítés folyamán az előlap íves kialakításához építőlemez lett alkalmazva. Mivel a kád nem rendelkezik elektromos "kütyükkel", ezért a kádbeépítés teljesen fix módon készült. A kád előlap ívének kialakítása után először a tetejére helyezett és összecsiszolt, majd polírozott gránit lap került. Majd felülről lett beleeresztve és a szokásos módon rögzítve az akril kád. Ezek után a burkolat, amely kerámia mozaik burkoló lapokból díszítő mintázatban lett elkészítve, aprólékos burkoló munkával, teljes precizitással valósult meg. A kád oldalsó burkolatának felső és alsó sora külön ki emeli az erőteljesebb, sötétebb színnel szegélyezett kör alakú kádat. Az így kialakított ív mérnöki pontossággal tündököl a fürdőszobában, amelynek egyedi mivoltát a kád alsó ívébe helyezett led-es világítással lett kiemelve, hogy a kád minden percben még szebb színben pompázhasson.

Egy nagyobb család életében ismerős a helyzet, amikor reggelente torlódás alakul ki a fürdőszoba ajtaja előtt.

íves beépített mosdó bútor


Ebben a fürdőszobában éppen ezért dupla mosdó került beépítésre, amely egyedi alakzatban szinte teljes szélességben kiaknázza a rendelkezésre álló teret. Ez az épített mosdó remekül példázza a különféle alapanyagok felhasználásának harmonikus egymásmellettiségét. Amúgy kissé elfogult vagyok a mosdó épített jelleg felől. Úgy vélem tartósságban, és ha ezeket a mosdó képeket megnézi, még külalakban is lepipálja az épített jelleg, a lapszerelt mosdó bútort. Ez alkalommal még egy extra látványt nyújtó falfülke is helyet kapott a mosdó két oldalán szimmetrikusan elhelyezve. A megvilágított falfülke íves hátfallal igen érdekes és látványos fürdőszoba belsőépítészet megoldás.

elegáns mosdó bútor


A mosdó burkolata és annak összetétele egyezik a kád burkolatával, így egységesen mindkét fürdőszoba bútor emeli a fürdőszoba enteriőr szintjét. A mosdó ajtaja füstüvegezéssel rejti a beépített mosdók egyik legnagyobb előnyét a hatalmas belsővel rendelkező szekrényt. Az ajtó keretének pácolása tökéletesen egyezik a mosdópult színével. Mesteri munka, bár ez nem a mi érdemünk.

pácolt fa keretezésű tükör

Az épített mosdó feletti tükör igazodik a mosdó méretéhez és a ferde tetőtéri falhoz egyaránt. A tükör szegélye pácolt fával készült, így az elkészült beépített tükör újabb érdekes darabbal bővítette ezt a fürdőszobát.

fali vc és bideA bide és a wc felett elhelyezkedő falra is került ebből a tükör csodából.


Élvezze Ön is a szakmai tudást és a fürdőszoba felújítás tapasztalatot!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és
precíz burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: fekete és bézs burkolás

beépített sarokkád dobogóval
tágas épített zuhanyzó lengő mosdó bútor fürdőszoba barna bézs


Az emelvényre helyezett beépített kád azzonnal oda vonzza a szemet. Apró kockás mozaikkal, rejtett világítással, és ügyesen elhelyezett szobai növényzettel teljessé tettük azt a képet, amit előszőr megpillanntunk a fürdőszobába lépve

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

Ez a tetőtéri fürdőszoba felújítás az alkotás fantáziájának gyönyörű mesterműve. Szabadjára engedve a fantáziát egy harmonikusan elegáns fekete és bézs csempe színekből összeállított fürdőszobát lehetett megalkotni. Kellően nagy fürdőszoba tere, lehetővé tette a modern, lendületes és fiatalos elrendezést. Ha megfigyeljük a burkoló munkáknál használt burkolatokat, vannak kisebb méretű, mozaik burkolatok és nagyobb méretű burkoló lapok is.

rejtett fali wc
beépített kád mozaik burkolattal

Ezen a fürdőszoba beépített kád képen megfigyelhető, milyen látvány fogadja a fürdőszobába érkezőket. Rögtön az optikailag is nagy jelentőséggel bíró, emelvényre helyezett beépített kád képe kerül a figyelem középpontjába. És hát valljuk be: ez a fekete alapon sok-sok apró négyzettel ellátott fekete színű mozaik burkolat mintázat valóban nem csak izgalmas, hanem tökéletesen illeszkedik a kisebb fekete-bézs alapú környezeti, mintázatos fürdőszoba miliőbe. Ám a tetőtéri kád beépítéskor több dologra is oda kell figyelni. A kád beépítési magasságot a korlátozott tetőtéri magasságok miatt optimalizálni kell. Ez a beépített kád éppen ezért a lehető legalacsonyabb beépítési magasság mellett lett elkészítve. A kád beépítés során az egyes rétegrendeken úgy lehetett spórolni, hogy a beton födémre közvetlenül lett rögzítve a kád, legalább tíz centiméter magasságot nyerve ezzel. A kád mozdulatlanságát csak akkor lehet garantálni, ha nem gyári, hanem beépített kád előlap övezi kívülről a kád homlokfalát. S ebben a fürdőszobában is az iménti megoldással került kivitelezésre a kád, tehát mintegy 5 cm vastag ytong előfalazó elemekből készült kád előfal adja az alapot a különleges és valóban tökéletesen illő burkoló mintázattal a kád előlapjának.mosdó pult tetőtéri faoszlop felhasználása


Mozaik burkolat alkalmas a környezetéből kiemelni az adott berendezést, vagy falszakaszt. Horizontális fürdőszoba burkolás színek váltakozása a bordűrt helyettesítve keretet ad az egész fürdőszobának. Fekete és bézs színű fürdőszoba csempe vízszintes sorok egymást kihangsúlyozva alkotnak egységet, mely az egész fürdőszoba burkoló munkára jellemző.épített zuanyzó

A tágasan méretezett épített zuhanyzó fürdőszoba belseje felé eső áttetsző üvegtégla oldalfala, kevésbé zavaró és kissé elhatárolt zuhany kabinná formálja a zuhanyzót. Az épített zuhanyzó akadálymentes zuhanytálcája és a zuhanykabin ajtó nélküli megoldása nem csak a kényelmet szolgálja. Zuhanyzó ajtó nélkül jobban a fürdőszoba részévé válik és a zuhanyzó belsejében alkalmazott burkolás is erőteljesebben hat a fürdőszoba egészére. Zuhanyzó rózsát összekötő csövet ennél az épített zuhany kabinnál se találunk, mert az feleslegesen elrondítaná a fürdőszoba látványát. Mivel a felső zuhanyrózsa magasságát nem kell használatkor állandóan változtatni, így elegendő, ha a legmagasabb családtaghoz beállítva közvetlenül a falban, láthatatlanul helyezzük el az összekötő csöveket. Ennek az elegáns megoldásnak a hatását a zuhanyrózsa óriási méretével is tovább fokozhatjuk.

A kivitelezési fürdőszoba burkolás technikával kapcsolatban mondanom sem kell, hogy a ragasztón kívül fontosak voltak a felületkiegyenlítő alapozó munkálatok, hogy a burkoló lapok valóban tükörsima, egyenes felszínre kerüljenek. A tökéletes rögzítés érdekében a kétoldali burkoló lapragasztás lett alkalmazva, melynek során nem csak a burkoló lapok, hanem a fürdőszoba falak is burkoló ragasztóval lettek bekenve. Az így előkészített és ragasztott fürdőszoba burkolat hosszú távú és valódi minőséget jelent.


Nézzen meg további, fürdőszoba felújítás munkát!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és
precíz burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: lila burkolás

lila fürdőszoba felújítás
épített mosdó szekrény épített mosdó oldalsó polcokkal mosdó bútor


A lila szín nyugtatólag hat, így ebben a fürdőszoba helységben töltött minden perc felfrissülést hoz.
A rejtett világítás még jobban kiemeli a csempe lila színét.
Sok-sok polc és praktikus helykihasználású falfülke építés színesíti ezt az amúgy átlagos méretű fürdőszobát.

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

Ez a lila, mályva színű fürdőszoba első látásra csupa polc és falfülke.

fürdőszo falülkék szt lámpákkal lila fürdőszoba

Azonban ha alaposabban végig nézünk a fürdőszoba berendezései közt, láthatóvá válik a polc és a falfülke szükségessége. Az első képeken is látható, olyan, mások által elfeledett helyekből építettünk falfülkét, amelyek egyébként sima falfelületek lennének.
Mivel a fali wc szerkezete, öblítő tartálya elrejtve lett kialakítva, ezért rögtön felmerült, hogy mi lenne ha, ez a fürdőszoba belsőépítészet folytatódna az egész falon. Így keletkezett a falfülke, amely hasznos rakodó felületet biztosít a kád mögött, és ráadásul remek további lehetőségeket is nyújt. A fürdőszoba hangulat világítását a falfülke felső, de még a szem síkja alá eső burkoló lapjaiba besüllyesztett szpot lámpák biztosítják. Megvilágítja a falfülkében elhelyezett dísz tárgyakat, és a burkolás felületét. Így ez a fényjáték segíthet a relaxálni kívánó embernek. A beépített kád forró vizzel való feltöltése és megmártózás után, a bekapcsolt hangulat világítás mellett a fáradság hamar tova száll!

épíett polc aló világítássalépített mosdó polcok

A falfülkén kívül a mosdó környékén számos polc is építésre került. Bárki, aki rendszeresen tisztálkodik, nap, mint nap tapasztalhatja, milyen hasznosak ezek a fürdőszoba polcok. Tulajdonképpen nélkülözhetetlenek. Ráadásul a polc épített jellege lehetővé teszi a rejtett világítás meglétét is. A mosdó feletti tükör és a szimmetrikusan kialakított fürdőszoba falból kiálló polcok teljesen egyedivé varázsolják a helység terét. Lejjebb tekintve a mosdó pult lapszerelt bútor és csempe burkolás kombinációjából áll össze. Ez a variáció egyre népszerűbb, hisz számtalan elképzelt formát lehet építés útján megalkotni.

épített mosdó bútormosdó felülről


Az alkotások listájából vétek lenne kihagyni a fürdőszoba burkolás szín összetételét. A lila fürdőszoba csempe az ametiszt színének gyógyító erejével hat az emberre.
A lila csempe szín nyugtatólag hat, és valljuk be őszintén a fürdőszoba a megtisztulás, nyugalom szigete kell hogy legyen!

Mi más segíthetne közelebb hozni a vágyott érzéseket, mint a jól megválasztott lila csempe.

Nézzen meg további, fürdőszoba felújítás munkát!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és
precíz burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, burkolás!


Fürdőszoba felújítás: mályva - bézs burkolás

mályva és halvány sárga fürdőszoba
mosdó pult építés mosdó pult süllyesztett tükörrel zuhanykabin zuhany panellel


A mályvás, lilás burkolat és a bézs szin kombinációval igazi egységet teremtettünk. A lágy színek tovább fokozzák ezt a harmóniát. A szükséges berendezések belsőépítészei megoldásaival pedig méginkább elragadó látványt értünk el!

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

Lila, mályva fürdőszoba burkolás szín a krémszínnel. Miért ne?
Kerámia burkoló lap a beépített mosdópult burkoló anyagként? Miért ne?

Jól néz ki, jól megy a két csempe szín egymáshoz, anyagilag is jobban megéri építeni mosdó bútort, ráadásul igen strapabíró a burkoló lapokból kivitelezett mosdópult.
De nézzük csak meg közelebbről ezt a fürdőszoba felújítást!

mályva fürdőszoba felújítás

Nézze csak ezt a különleges színharmóniát, amelyet a mennyezeti Led-es fürdőszoba világítás még inkább kiemelnek. Bármiféle túlzás és erőltetés nélkül a mályva és a bézs színű burkoló lapokból egy ügyes burkoló keze által, tökéletes hatást lehet elérni a fürdőszobában. A fürdőszoba alap kiemelő színét a lila csempeszín adja. A mályva csempe szín a lila árnyalataként hűvös és langyos hatását egyszerre kelti. Bézs fürdőszoba burkolás hátterébe helyezve a mályva szín egyszerre erős és lágy hatása, nőies jellege a szemnek megnyugtató hatást kelt. A lila burkolás a lábazati vonalban fut végig körbe a fürdőszoba falán, a függőleges teret harmadolva teremti meg az alapszínt. A fürdőszoba burkoló munkái során a színek elválasztásának vízszintes vonalában érdekes és egyszerű burkolás módszert alkalmaztunk bordűr helyettesítésére. A két féle színű fali csempéből vékony csíkot vágva bármiféle költség nélkül (a bordűr igen drága burkolat elem!), díszes színátmenetet biztosíthatunk. Minden fürdőszoba bútor (épített mosdó, beépített kád) és kiegészítő elemek (sötétítő függöny, fürdőszoba szőnyeg, tisztálkodó eszközök) a mályva szín hatását erősítik a bézs krémes színéből kiemelkedve.
Ennek a szín hangsúlyozásnak együttes összhangja adja azt az enteriőrt, amit ez a fürdőszoba felújítás nyújt. A fürdőszoba 3x2,3m alapterülete tágas elrendezési lehetőséget ad, ezért a zsúfoltságot nem érezni a fürdőszobába lépve. Pedig zuhany kabin, épített mosdó és beépített aszimmetrikus akril kád is helyet kapott, még sincs nyoma a zsúfoltságnak. A beépített kád előlapja a lila hatás erősítése céljából, mályvaszínű csempével lett burkolva. A kedvező hatások tovább fokozása érdekében a kád felett a beépített kád pontos ívét követő álmennyezet készült. Ez ad helyet annak a megvilágításnak, ami újabb hangulati elemként könyvelhető el. Az épített mosdó pult egyszerűségét a mozaik burkolat keretbe foglalt fürdőszoba tükör teszi dominánssá.

kerekített épített mosdómosdó feletti sűllyeszettt tükör

Az elkészítés praktikussága fellelhető az épített mosdóban és a felette lévő tükörben is. A beépített mosdópult alsó része alkalmassá vált tárolásra az épített polc segítségével, amelynek burkoló munkáihoz szintén a mályva színű burkoló lapokkal lett a mosdó burkolás munka elkészítve, tovább erősítve az egységes kép megteremtését. A beépített tükör pedig a csempék helyére, azok megspórolásával lettek kialakítva. A fali wc melletti sarokban szinte észrevétlenül a zuhanykabin hívogat felfrissülésre. A zuhanyzó átlátszó üvegfalai, anélkül határolják el a tusoló terét a fürdőszoba többi részétől, hogy a térérzetünk csorbát szenvedne. A zuhanykabinban lévő zuhanypanel biztosít minden funkciót, amire szükség lehet.

zuhanyzó kabin


Az alkotások listájából vétek lenne kihagyni a fürdőszoba burkolás szín összetételét.

A lila fürdőszoba csempe az ametiszt színének gyógyító erejével hat az emberre.
A lila csempe szín nyugtatólag hat, és valljuk be őszintén a fürdőszoba a megtisztulás, nyugalom szigete kell hogy legyen!

Mi más segíthetne közelebb hozni a vágyott érzéseket, mint a jól megválasztott lila csempe.

Nézzen meg további, fürdőszoba felújítás munkát!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és
precíz burkolás!
Igényes fürdőszoba felújítás, teljes körű átalakítás!


Fürdőszoba felújítás: világos kék burkolás

kék fürdőszoba felújítás
díszítő burkolás minta mozaik csempe háttér burkolás ívesen beépített kád


A tenger szinét idéző kék csempe a fürdőszoba enteriőrt megtisztító nyugalommal tölti fel. Játékos burkolás kombinációkkal a burkoló mester varázslatos burkolat világot készíthet. Nyisson be ebbe a tetőtéri világba is!

Részletesebben a fürdőszoba felújítás munkánkról:

Egy tetőtéri fürdőszoba terébe invitálom Önt, amely burkoló lapjainak színe a kékből, annak világosabb és mérsékelten sötétebb árnyalataiból ered.

kád beépítés íves vonalban

Már a fürdőszoba felé vezető folyosón járva, ha nyitva van a fürdőszoba ajtaja, érezni lehet, hogy hamarosan egy hangulatos fürdőszobába lépünk majd be. Amint a szemünk elé tárul a látvány, jól kivehető, hogy itt bizony egyetlen felesleges díszítő elem nélkül, egyszerűen, mégis kedvező áron kivitelezhető, professzionális fürdőszobát lehetett létrehozni, köszönhetően a megfelelő szélességű és hosszúságú térnek, valamint az oldalfal üvegtégla díszítő elemnek. Egyetlen túlzó motívum nélkül is tökéletes fürdőszobát lehet kivitelezni, amelyet a megfelelő eszközök és technikák alkalmazásával valóban hosszútávra élvezhető az egész család számára. A színek kiválasztásánál az ízlés és az összhangon kívül szem előtt kellett tartani, hogy a kék színnel óvatosan kell bánni ahhoz, hogy a kék szín hűvös sugallata mellett a fürdőszoba hangulata ne legyen dermesztő. A kék csempe szín a tisztaság szimbóluma, így a fürdőszoba "vizes" jellegéhez remekül illik. A levegő, a tenger hangulatát idézi, ezért a fürdőszoba kék színe közt töltött legkisebb idő is a relaxálást, felfrissülést szolgálja.

kád bútor

Ha megfigyeljük a fürdőszoba aljzatát, a kék sötét és világosabb színe is megtalálható, kellemes kontrasztot eredményezve ezzel a megoldással a fürdőszoba belsőben. Ezt a mintázatot ebben a kellő nagyságú fürdőszobában megtehettük és jól is néz ki így, ám egy kisebb fürdőszoba terében már túl sok lett volna ez a fajta színárnyalat kombináció. A fürdőszoba terének megosztása végett íves vonalban fal lett építve. Az elkerített részbe nagyobb méretű zuhany fülke lett kialakítva. A zuhanyzó terébe a természetes fény bejuttatását az üvegtégla sorok biztosítják.

tetőtéri kád beépítés


A fürdőszoba tetőtérből adódó ferde mennyezete alá olyan helyzetbe lett a beépített kád elforgatva, hogy a használatakor is kényelmes állómagasság legyen a kád belsejében. Továbbá süllyesztéssel még kb.: tíz centiméterrel az átlagostól lejjebb lett megépítve, ezzel is növelve a kád használata közben is a térérzetet. Közvetlenül a betonra készült a kád építés. A kád tökéletes stabilitását a fenék teljes felületi alátámasztása és a kádperemek tökéletes alátámasztása biztosítja. A rögzítés a kád minden porcikájában fontos jelentőséggel bír, és alap követelmény is egyben, bár a gyártó cégek nem preferálják, mivel a kádgyártók érdekeltsége a lábak eladásában is jelentős lehet. Viszont a teljes felületű alátámasztás nem igényel lábakat, így a leggyengébb módszer helyettesítésével elérhetjük a teljes stabilitást. Amennyiben ugyanis a kád bármely része pl.: a perem kis mértékben elkezd mozogni, a tömítés az eredeti helyéről szinte azonnal leválhat, így az funkcióját már nem lesz képes betölteni. Az a burkoló, aki nem biztosítja a kád peremének 100%-os stabilitását, ne is csodálkozzon azon, ha a Megrendelője folyamatosan fali beázásokra fog panaszkodni kis idő eltelte után! Az íves kád vonalát a burkolat is tökéletesen követi. Ez némi többlet burkoló munkával jár, de az eredmény magáért beszél. Hogy a hatás még látványosabb legyen a kád épített előlap aljába belépő is készült, amelyen a burkolás mozaik burkoló lapokkal lett elkészítve.

él védő helyett élcsiszolás


A fürdőszobában található összes burkolatból kialakított sarok élvédő nélkül, a csempe él csiszolással készült, aminek azért van jelentősége, mert a burkoló lapok színéhez szinte lehetetlen megfelelő élvédőt találni. De egyébként is elegánsabb megoldás "gércsiszolás" burkolás módszerrel kialakítani az éleket.

Az eredmény a pontos és precíz burkoló munka, amelynek köszönhetően a fürdőszobában található burkolat lapok még 10 év múltán is a helyükön fognak maradni, a kád nem fog recsegni-ropogni, miközben az esetleges vízátszivárgásoktól sem kell tartania a tulajdonosnak.Nézzen meg további, fürdőszoba felújítás munkát!


Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet, vízszerelés és
precíz burkolás!Precíz burkoló munkák, igényes fürdőszoba felújítás - belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás Budapest és környékén!


Budapest, I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerület. Buda, Pest, Budapesten Megyék: Pest megye, és környéke Városok: Agárd, Alsónémedi, Biatorbágy, Bicske, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Csömör, Délegyháza, Diósd, Dunaharaszti, Dunavarsány, Dömsöd, Ecser, Ercsi, Etyek, Felsőpakony, Gárdony, Gyál, Gyömrő, Gyúró, Halásztelek, Herceghalom, Kápolnásnyék, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Martonvásár, Nagytarcsa, Nagykovácsi, Páty, Pázmánd, Perbál, Pettend, Pécel, Pilisvörösvár, Pilisszentlászló, Pusztazámor, Ráckeresztúr, Ráckeve, Remeteszőlős, Solymár, Sóskút, Sukoró, Százhalombatta, Taksony, Tárnok, Telki, Tordas, Tök, Tököl, Törökbálint, Velence, Zsámbék

Ezt a burkoló weboldalt azért hoztam létre, hogy burkoló ötletekkel és burkolás tippekkel segítsem a lakás - fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás előtt állókat! A burkoló oldalakon található írások saját szellemi tulajdonomat képezik. A burkoló oldalak teljes tartama szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való után közlése, felhasználása kizárólagos engedélyhez kötöttek!

2000-2021 Burkoló Boy | WebDesign: Burkoló Boy | SEO: Burkoló Boy
Copyright 2021 Burkoló Boy

Fürdőszoba felújítás, Fürdőszoba vízszerelés, Fürdőszoba belsőépítészet, Fürdőszoba átalakítás, Fürdőszoba burkolás