Precíz burkoló munkák, igényes fürdőszoba felújítás - belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás Budapest és környékén!


Fő oldal Fürdőszoba Burkolás Vízszerelés Árak Kapcsolat

szerző: Burkoló Boy (B.J.F.)


Még a kis alapterületű fürdőszoba is alkalmas a belsőépítészet ötletek megvalósítására!
Fantázia segítségével ámulatba ejtő kinézetet varázsolhatunk fürdőszoba felújítás alkalmával.

Ezen az oldalon segítek Önnek abban, hogy az egyszerű burkolattal díszített fürdőszoba helyett, különös belsőépítészet megoldásokkal mint az egyedi beépítési módok vagy a rejtett fényforrások segítségével olyan teret kapjon, amelyet büszkén vehet birtokba.

Fürdőszoba belsőépítészet ötletek

Fürdőszoba belsőépítészet: Fürdőszoba álmennyezet

A fürdőszoba belsőépítészet kialakításban jelentős és meghatározó felülete lehet a mennyezet,
amennyiben gondolunk rá fürdőszoba felújítás során!
Kár lenne egyszerű festéssel veszni hagyni azt a kíváló lehetőséget, amit a mennyezet belsőépítészet lehetőségei nyújtanak! Különféle alakzatokkal és azokban elrejtett fényforrások segítségével egyedi teret kölcsönözhetünk a fürdőszobának!

fürdőszoba álmennyezet világítássalfürdőszoba álmennyezet spot lámpávalfürdőszoba álmennyezet egyenes designfürdőszoba álmennyezet hullámos design

A mennyezetre különféle alakzatokban készített szigetek formavilága is lenyügöző, pláne ha még hangsúlyozzuk is festés szinével. Ezekben az akár többszintű dobozokban elhelyezett rejtett fényforrással pedig igazán kellemes hangulatot biztosíthatunk a fürdőszobában!

épített zuhanyzó álmennyezet burkolattal


Egy remek belsőépítészet ötlet segítségével teljesen más hatást érhetünk el, ha egy épített zuhanyzó álmennyezetét például burkolattal látjuk el!
Ettől valahogy elegánsabb, úribb kénezetet kaphatunk! Az ötlet hatásaként úgy érezni, mint ha valóban újjászületett a fürdőszoba.
Beépített kád megjelenésének hangulatán is csak javít, ha a felette lévő álmennyezet követi a kád alakzatát!

kád álmennyezet világítóvalkád felett álmennyezet


Az álmennyezet kialakítsa és a színe is, érdekes egységet alkotva összekötheti a fürdőszoba burkolatokat!

Fürdőszoba mennyezet kialakításfürdőszoba mennyezet kialakítás csempe szinévelszinezett fürdőszoba mennyezet kialakítás
több lépcsős fürdőszoba ál mennyezetfürdőszoba mennyezeti világítóösszetett fürdőszoba mennyezet
hullámos fürdőszoba mennyezetfürdőszoba falai mentén álmennyezetelegáns fürdőszoba álmennyezet
fürdőszoba álmennyezet szigetfürdőszoba álmennyezet sziget világítóvalfürdőszoba mennyezet szegély világítással
fürdőszoba álmennyezeti dísz világításIgényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás!


Fürdőszoba belsőépítészet: Belső tér kialakítás

fürdőszoba hajlított falakfürdőszoba belsőépítészet hajlított falak

Fürdőszoba felújítás belsőépítészet munkálatai állhatnak abból is, hogy falakkal el kell határolni egy részt a fürdőszobából. Főként nagyobb alapterületű fürdőszobák alkalmasak erre.
Azonban, ha már építünk falakat, annak akár több funkciót is szánhatunk mint szimpla térelhatárolás.
Kis belsőépítészeti átgondolással, hullámos, hajlított fallal érdekes alakzatokat ölthet az újonnan készített falunk. Polcok keletkezésével olyan helyeket nyerhetünk a fürdőszoba felújítás során, ahova díszítés céljából bármit elhelyezhetünk.

fürdőszoba hajlított fal kád hátterébenkör alakú kád mögött hajlított falSima egyenes fal helyett, íves módon megépített falszakasszal, a beépített kád hátterének ívét követve a fürdőszoba sarok szegletéből tudunk létrehozni látványos megjelenési formát!


Épített zuhanyzók elhatárolásához is alkalmazhatunk íves módon megépített falakat. Az egyszerűbb alakzattól a bonyolultabbig csodás látványt nyújtó elhatárolások építhetők.
A hajlított falak burkolóanyagaként is változatos lehetőségeink vannak. Legkönnyebb az ív követését mozaik burkolással elkészíteni, de akár természetes köveket is használhatunk!

építtt zuhanyzó hajlított falzuhanyzó hajlított fal több féle burkolássalelegáns térelválasztó hajlított fal zuhanyzóbanfürdőszoba zuhanyzót határoló hajlított falzuhanyzót eltakaró hajlított fal
hajlított fal mosdó mellettépített zuhanyzó hajlított fala terméskő burkolássalépített zuhanyzó hajlított fal mozaik burkolattalzuhanyzót elhatároló hajlított falbelsőépítészet hajlított fal
zuhanyzó háttere hajlított falíves fal zuhanyzó oldalánépített zuhanyzó oldalfala hajlított kivitelbenbelsőépítészet hajlított fal zuhanyzó elhatárolásához

Precíz fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás!


Fürdőszoba belsőépítészet: Kád beépítés

tetőtér kád beépítés

A fürdőszoba felújítás belsőépítészet munkálataival lehetőségünk nyílik élhetőbbé varázsolni a helységet! Vannak szükséges berendezések, amiknek megadhatjuk a módját arra, hogy a figyelem központjába kerüljenek.
A fürdőszoba kád az egyik legnagyobb berendezése a fürdőszobának, így a Tudta hogy a kád beéptéséhez nem kellenek lábak?
Járjon utána itt!
kád beépítés
látványos módjával elérhetjük hogy belépve a helységbe azonnal ide irányuljon a figyelem!
A kád előfalának megépítési módja és kád közvetlen környezete mind lehetőség a fürdőszoba belsőépítészet számára.
A kád előfalát, a kád alakját követő vagy attól eltérő módon is elkészíthetjük. Különféle íveket, kiszögelléseket építve különös formavilágba öltöztethetjük még az egyszerű kádat is. Emelvényre építve, díszítő falfülkékkel gazdagítva tovább fokozhatjuk a kád nyújtotta látványt!

kád beépítéskád beépítés modern felfogásbanelegáns kád beépítéskád beépítés dobogóra

Színvonalas fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás!


Fürdőszoba belsőépítészet: Épített kád

épített kád

Az épített kád tulajdonképpen nem más, mint egy mini úszómedence a fürdőszobában.
Míg a beépített kádnál egy vásárolt kádat építünk körbe, addig az épített kád minden porcikáját magunk tervezhetjük meg!

Ebből fakad óriási előnye is, hisz fürdőszoba felújítás során a fantáziát használva valóban egyedi, érdekes és redkívűl látványos belsőépítészet remekét alkothatjuk meg!
A rendelkezésre álló teret úgy alakíthatjuk, ahogy azt a fantázia megszülte, nem korlátoz minket a kádgyártók néhány formavilága. Elképesztő milyen lehtőség nyílik meg a kád építés során.

épített kád mozaik burkolássalépített kád sima burkoló lapokkalsüllyesztett épített kádépített kád kompozícióépített kád teknő
süllyesztett épített kád és zuhanyzóépített kád zuhanyzó mellettépített kád süllyesztett kivitelbensüllyesztett épített kád
mozaik burkolatos épített kádépített kád

Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás!


Fürdőszoba belsőépítészet: Zuhanyzó építés

zuhanyzó építés


Ha azt szeretné hogy használhatóbb és hangulatosabb is legyen a fürdőszoba, akkor építtessen zuhanyzót!

A fürdőszoba felújítás alkalmat ad rá, hogy akár a meglévő kád helyére, vagy bármely szegletbe zuhanyzót alakítsunk ki. Üvegfalakkal elérhetjük hogy használatkor a víz ne szóródjon szét a helységben. Az átlátszó üvegfal miatt a térérzetünk sem fog csökkenni, ezért akár kisebb fürdőszobában is bátran kialakítható az épített zuhanyzó.


zuhanyzó álmennyezettelFalakkal elhatárolt teret kialakítva zuhanyzó fülkét készíthetünk. A zuhanyzó fülkének álmennyezetet készíthetünk, amelyet burkolattal és díszitő fényforrással láthatunkel. Ezzel a különleges belsőépítészet módszer segítségével igen hangulatos elemmé varázsolhatjuk az Épített zuhanyzókról összegyűjtve egy helyen megtalálja a szükséges ötleteket, információkat!
Látogasson el!
épített zuhanyzó
t.épített zuhanyzó üvegfallalépített zuhanyzó dísz üveg burkolattalmediterrán stílusú épített zuhanyzókét oldalt nyitott épített zuhanyzó

Precíz fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás!


Fürdőszoba belsőépítészet: Mosdó építés

épített mosdó polcokkal


Miért épített mosdó?

Mert a fürdőszoba felújítás éppen arra való, hogy a berendezések praktikusságán, tartósságán felül olyan impozáns megjelenést is biztosítsunk a fürdőszobában, amely szemet vonzóan gyönyörködtet is.
A mosdó épített változatával a rendelkezésre álló teret maximálisan felhasználhatjuk, amellett hogy látványosságot is teremtünk egyszerre.
Fantázia segítségével az Tuddjon meg többet az épített mosdó készítés folyamatairól!épített mosdó remekül igazítható fürdőszoba környezetéhez.
Építhetünk egyszerűbb megjelenési formával épp úgy, mint komplett polc rendszerekkel egybekötve is, amellyel a piperék elhelyezésén felül különféle dolgokat, díszítő elemeket is kihelyezhetünk. Vékonyíthatjuk, ívessé formázhatjuk, tartó lábak nélkűl is megépíthejük, csak a fantáziára van bízva!

két mosdótálas épített mosdóépített mosdó építőlemezzelépített mosdó L alakú

Színvonalas fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás!


Fürdőszoba belsőépítészet: Wc beépítés

sarokba épített wc


A fürdőszoba felújítás legnehezebb kivitelezési szakasza amikor a vécét máshova álmodjuk meg, mint ahol eredetileg volt. A vécé áthelyezés gondolata egy felől remek ötlet, hisz sokszor csak lakva mérhető fel hol lenne jobb helye, másfelöl víszont egy 110cm vastag csövet kell arrébb helyezni, ami sokszor gondot okoz. Nem minden wc áthelyezést lehet kompromisszum kötése nélkül kivitelezni.
Azonban, ha már erre a vízszerelő munkálatra adtuk a fejünket, kellően hasznosítsuk a fürdőszoba belsőépítészet gazdag tárházának ötleteit.
Fürdőszoba felújításkor kihasználhatjuk a Itt többet is megtudhat a vécé áthelyezés, vécé beépítés körülményeiről!wc beépítés módokban rejlő lehetőségeket! Elérhetjük a beépített vécé kinézetével, azaz elterelhetjük a figyelemet arról, hogy a vécé egy légtérben van a fürdőszobában eklhelyezve. Olyan polcoknak, falfülkéknek adhat helyet a wc beépítés, amellyel remek látványosság elérése mellett még pakoló tereket is nyerünk!

épített wc falfülkévelbeépített vécé díszítő falfülkékkelwc beépítésbeépített wc kialakításbeépített wcv mozaik burkolással

Igényes fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás!


Fürdőszoba belsőépítészet: Polc, falfülke építés

épített fürdőszoba polc


A fürdőszoba felújítás nem nélkülözheti a jól átgondolt tervezést. A kedvező összkép megteremtéséhez gondolhatunk díszítő terek létrehozásán is!

Sokszor kényszerből lefalazott szerkezeti részek tovább gondolt belsőépítészet ötlete jelenhet meg a fantázia dús alkotásokban. Vannak mások által elfeledett olyan terek is, amelyeket okosan megépítve díszítő elemmé varázsolhatunk. Olyan falszakaszok amelyekben kialakított falfülkékkel, polcokkal igazán nagyot alkothatunk!

Az Merítsen ötletet falfülke, épített polc kiakalakítás oldalunkról!épített polc nem maradhat ki gondolatainkból fürdőszoba felújítás idején!

zuhanyzó épített polckád épített polcfürdőszoba épített polc kád mellettfürdőszoba épített polc

Precíz fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás!


Fürdőszoba belsőépítészet: Díszítő világítók

fürdőszoba belsőépítészet világító vakablak


A háttérbe rejtett módon kialakított világítások igazi csemege a fürdőszoba felújítás munkálatainak!
A rejtett világítás nem csak a belsőépítészeti kompoziciókat festi meg fényükkel, hanem a teljes fürdőszoba belsejét is elárasszák kedvező élettani hatású Látott már világító mozaik bordürt?

Nézzen körbe ezen az oldalon, ahol nem csak a tükör körül kialakított hangulatos fényforrás készítésével ismertetem meg!
hangulatos fény
nyel!

fürdőszoba belsőépítészet hangulat világításfürdőszoba belsőépítészet háttér világításfürdőszoba aljzat led világítás
fürdőszoba hangulat világításfürdőszoba belsőépítészet rejtett hangulat világításbézs barna fürdőszoba díszítő világítókkal

Színvonalas fürdőszoba felújítás, belsőépítészet átalakítás, vízszerelés, burkolás!